2777
2789

اوف من دیشب مهمونی بودم زنداداشمم بود 

یه دوسالی نامزد بودن یه سالی هم هست عقد کردن

وای این دختره فکر کرده از دماغ فیل افتاده یعنی چی انقد خودشونو میگیرن بعضیا؟ ؟  

خودتون باشید تورو خدا خودخودخودخودخودخودتون باشید خیلی بهتره

جوری حرف میزنه راه میره افاده میاد آدم حالش بد میشه تورو خدا فیلمه مگه؟؟  

اصلا هیچکس باهاش راحت نیست از بس ادا ادفاره

من نوه اول خانواده پدریمم

به خدا همه باهم اوکی هستیم مامانم جاری و مادرشوهر و خواهر شوهر و خواهر و مادر و زنداداش همه رو باهم به چشم رفیق میبینه همه لذت میبرن از کارش برا همین منم یاد گرفتم و با همه اوکی هستم و سر همین دختر عمه و عموهام هر وقت باهمیم خیلی جمعمون خوبه و باحاله کلی خوش میگذره جوری که میگیم اجی به همدیگه ... و ناگفته نمونه همه مون تحصیل کرده .. دکتر پرستار مهندس معلم ... و جمعمون خیلی خوب و خودمونی و بگو و بخند و اینجوریه که هوا همو داریم... خلاصه کنم....

اما هیچکس از این جمع نمیتونه ارتباط بگیره با زنداداشم از بس خودشو میگیره و از بالا به بقیه نگاه میکنه و فکر میکنه همه چیز دانه 

آخه چرااااا؟؟؟ 

یه بار سر یه چیزی صحبت میکردیم من و بابا مامانم و شوهرم و داداشم و زنش بودیم... و یه مخالفتایی پیش اومد ... یهو دراومد به داداشم گفت ولش کن بحث نکن اگر قرار به فهمیدن بود تاحالا فهمیده بودن😐😐😐😐😐😐😐😐😐  تا این حد پرو و وقیح ... حالا فقط با صحبتاشون به دلایل منطقی مخالفت شده بود ...

البته بگم از خانواده بسیار سطح پایینن که بگیم تربیت خانوادگیشه... و تحصیلات فوق العاده مسخره ای داره که بگیم دانشگاه رفته تحصیل کرده س و دنیا دیده ...!!!! و اینم یگم اونوقتی که رفتیم خاستگاری و یکی دوماه اول خوب بود عادی بود یهو از این رو به اونرو شد و هوا برش داشت و دیگه کسیو آدم حساب نمیکنه ... 

خلاصه که حرصم در میاد از بعضی رفتارای خشک و زننده ش و بیشتر حرصم میگیره که امشبم باید تحملش کنم ☹☹☹☹

شما از چی حرصتون در میاد؟

اینکه الان کلاس دارم 

همش کلاس 

تف ب ای زندگی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از غذا نخوردن مامانم و همسرم

دوتاشون رو مخم هستن😬

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ازینک دلدرد پریودی گرفتمو و قراره دوباره پریود شم حرصم میگیره

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚