2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چند تا معرفی کنید

سلام عزیزم خوبی مبارک باشه عزیزم انشالله نی نی سلامت بغل بگیری...دوستم شما مشهدی...تو یه تاپیگ‌دیم واسع یکی دعت کردی.......اتفاقی دیدم اونجا قفل بود دیگه اینجا پیام برات......منم دوسالع منتظرم برای بچه دوم خیلی نا امید دلشکسته ام چون‌سنم ۳۸ ...دخترم ارزوشع خواهر بشه خیلی غصه میخوره مبگه پس کی با نی نی میای مدرسه منم به دوستام بگم منم خواهر برادر دارم.....میشه منم دعا کنی اسمم سمانه خواهرانه دعام کن....خودم که خواهر ندارم..فکر کن من خوارهرتم....ممنونم🥺😘😔

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
سلام عزیزم خوبی مبارک باشه عزیزم انشالله نی نی سلامت بغل بگیری...دوستم شما مشهدی...تو یه تاپیگ‌دیم و ...

سلام عزیزدلم ممنونم از لطفت الهی که خدا این ماه دامنت رو سبز کنه و بذر نعمتش رو مجدد تو خونتون بکاره 

اگر لیاقت داشته باشم چرا ک نه عزیزم رفتم حرم حتما دعات میکنم گلم به یادت هستم ❤️

سلام عزیزدلم ممنونم از لطفت الهی که خدا این ماه دامنت رو سبز کنه و بذر نعمتش رو مجدد تو خونتون بکاره ...

عزیزی مرسی چقد خوب دعام کردی اشکم‌در امد...انشالله...چقد مهربونی شما....حتمن لایقی مطمین باش.....خدا جواب این‌مهربونیت رو بده همیشه بهت....مرسی که بی منت دعام میکنی😘😍....توکل به خدا دارم و دعای شما دوستام فقط

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

دروددوستان موسسه تولیدی اموزشی التون

اگر جزو شیک پوشان هستید تااخر بخوانید

کار اموز هم میگیریم

دوخت ودوز لباس بابهترین تنپوش بدون پرو

دوخت برای همکاران و مزون داران ۱۰تا۲۰ درصد تخفیف خواهد داشت با بهترین کیفیت تحویل۴۸ ساعته

دوخت مانتو و پالتو و

دوخت شلوار مردانه وزنانه و

دوخت پیراهن مردانه و

دوخت لباس مجلسی و

دوخت کت و شلوار مردانه وزنانه و

دوخت چادورمشکی و

دوخت کاپشن زنانه و مردانه و

تعمیرات لباسهای مارک و

تعمیرات لباسهای جین و کیف و‌

خدمات لباس مثل جادکمه واتو ودکمه باکیفیت عالی تعمیرات

سایز کردن کت و شلوار مردانه و

سایز کردن انواع لباسها و

کوتاهی شلوار مانتو پیراهن و

تعویض انواع زیپهاو

نزدیک اتوبوس و مترو

توجه داشته باشین لباسهای تعمیریک ساعته انجام میشود دوخت لباسها در48ساعت میباشد هرمدل عکس ژورنال وکارهای مارک راازما بخواهید خیاطی التون رادرهمه جاجستوجو کنید اماده عقد قرارداد با ارگانهای دولتی وغیر دولتی برای خرید پارچه کلی وجزعی کدتخفیف از فروشگاهای بزرگ داریم درصورت نیاز پیام بدین تا ارسال کنم

داخل نشان وب سایت قرمز بالا مدلهای زیادی براتون گذاشتیم میتونید رایگان دیدن فرمایید

بادرود فروان خدمت شیک پوشان ایران زمین

ادرس مارسالت۳۳ بین المهدی ۶و۸ خیاطی التون

داخل نشان 🚈گوگل🚍 بلد 🛵اسنپوتپسی🚗واینستا خیاطی التون رو جستجوکنید لوکیشن براتون میاد

باسپاس فراوان 

ساعت کارصب۱۰تا۲وعصر۴تا۹

موسسه تولیدی اموزشی التون

09120714879

09356354203

https://altontailoring.ir