2777
2789

کلافم کردن دیگ خودم استرسای خودمو دارم اینام اضافه میکنن خستم کردن دیروزبا مامانم بحثم شد قهر کرد امروز بابام زنگ زد ج ندادم نگرانیشونو درک میکنم ولی این استرسایی ک بهم وارد میکنن خیلی بده انگار دست خودمه نمیزام😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دکتر بهم گفته استرس برات سمه

لطفا بهم استرس ندین مرسی اه 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
حساس شدی عزیزم  وگرنه کار بدی نمیکنن که جویای احوالت هستن  ولی درکت میکنم بعضی وقت ها دل ...

خب اگ بزام کسیو ندارم جز اونا حتما بهشون میگم دلیل ندازه هروز هروز زنگ بزنن من خودمم کلافم ۴۰رو رد کردم و نزاییدم 

عصبی شدنت ب خاطر بارداریت اشکال نداره طبیعیه. اما بهشون حق بده دوس دارن زودتر نی نی بیاد. زنگ بزن ب بابات بگو جلو تر خودت خوبین و منم هنوز منتظرم. سخت نگیر اصلا استرس نداشته باش ب موقع خوده نی نی دنیا میاد. فقط حتما اخراش زود ب زود اگه تکوناش خیلی خیلی کم شد باید بری دکترت