یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اوهوم درسته ولی اولا اینکه من کاملا واقف هستم که تو شرایط مختلف چه واکنشی داشته باشم شما چه خودتون باشید چه دوستتون با شماره حقیقی تماس نگرفتین یعنی شماره ثابت و همیشگیتون هم نیس درصورتی که اگه دوستش بودین دلیلی نداشت اینکار رو کنید و با شماره فیک باشه چون من که شما رو نمیشناختم پس فاکتور بی اعتماد بودن بهتون از ناشناس بودنتون هم برام پر رنگ تر هس چون متاسفانه یه کم سعی میکنم ریزبین باشم دوما از این پیاما و اتفاقا زیاد برام پیش اومده و شما هم منو نمیشناسید اطلاعاتی هم که دادین از تاریخ تولد گرفته تا کد ملی اشتباه بود بقیه اش رو هم فک کنم همه میدونن پس اینکه آشنا هستید هم فاکتور منفیش بیشتر شد و شما هم فک نکنم با یه فیک زیاد صحبت کنید تازه یه فیکی که آشنا هم هس.سوما که شما من رو اصلا نمیشناسید ولی الانشم باید متوجه میشدید که آدم بی جنبه یا ندیده یا هَوَلی هم نیستم چون اگه یه پسر دیگه بود ذوق میکرد اما دیدین که من اینجور نیستم و قطعا خودت هم تهجب کردی که حتی کنجکاو نشدم که شما کی هستید بخاطر اینکه حس بدی نداشته باشید.چهارما به نظر من دختری که شهامتش رو داشته باشه حرفش رو بزنه و به پسری پیشنهاد بده خیلی هم باوجود و کاردرسته مخصوصا تو اون محیط اونجا چون بقیه جاها مشکلی ندارن و زیاد دیدم ولی خب اینجا جو عقب افتاده زیاده اماا شما بدترین روش رو با گفتن دوستش و یه شماره فیک اونم و من هم آدمی نیستم که اصلا شهرمون باشم و تازه اونم بخوام بگردم و چش باز کنم چون بیشتر درگیر کار و درس و زندگی و اینام و این شهر و اون شهرم و اصلا اونجا نیستم و چه خودشی چه خودتی چه با هم میخونید براتون سلامتی ارزومندم و افرین که رفیق بامرامی هستی شبتون بخیر
دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود
از این عصبی میشم خودش گفته که به نظر من دختری که شهامتش رو داشته باشه حرفش رو بزنه و به پسری پیشنهاد بده خیلی هم باوجود و کاردرسته مخصوصا تو اون محیط اونجا چون بقیه جاها مشکلی ندارن و زیاد دیدم
بعد من رفتم گفتم بی جواب آدمو نمیده😐🤦🏻♀️💔
دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود