من آبسه شدید کردم تا یک هفته هرچی گفتن کردم فایده نداشت تب شدید داشتم از عفونت و درد. فقط پیاز خوبم کرد. جویدم گذاشتم رو آبسه بعد از ۲بار ترکید کلی چرک خارج شد خوب خوب شدم. من معجزشو دیدم امتحان کن
من آبسه شدید کردم تا یک هفته هرچی گفتن کردم فایده نداشت تب شدید داشتم از عفونت و درد. فقط پیاز خوبم ...
عزیزم ماله من هیچی دیده نمیشه کاش آبسش رو لثه میومد میفهمیدم چیکار کنم فقط ورم دارم هیچ چیز چرکی و سفیدی نیست لثه ام قرمزه هرکار میکنم نمیاد رو لثه عفونت 😔
من فقط بخاطر شما الان عضو نی نی سایت شدم بتونم نظر بدم. من هرچی توی نت گفتن برای عفونت لثه خوبه انجام دادم اونم نه یک روز یک هفته. به پای پیاز نرسیدن. عفونت شدید داشتم تب کرده بودم. پیاز گذاشتم بعد از دوبار کل چرکش تخلیه شد. عااااالی. تخم بارهنگ هم امتحان کردم عالیه بریز رو همون لثه ۱۰دقیقه صبر کن بعد بشورش میچسپه به لثه تمام کثیفیشو میگیره توی کاهش درد خیلی خوبه اینم بعدنا ۳بار امتحان کردم چون من زیاد لثه هام التهاب پیدا میکنم دیگه تجربه همه دارو دارم. کندر تلخ هم خوبه اما بارهنگ و پیاز بهتره
من فقط بخاطر شما الان عضو نی نی سایت شدم بتونم نظر بدم. من هرچی توی نت گفتن برای عفونت لثه خوبه انجا ...
ماله من دندون ریخته فقط یه لثه خالی رو هوا مونده باردار شدم الانم شیر میدم همینجوری موندم نتونستم برم دندون بزارم از چرک خشک کن میترسم یه بار خوردم شیرمو کم کرد پیاز میزارم الان پس مرسی از راهنماییت عزیزم