2777
2789

بچه ها من ۱۰روزه میخورم برای چاق شدن رون های دست پام قشنگ میفهمم بیشتر شدن مچ دستمم یکوچولو بیشتر و تپل تر شدن لپ هامم نسبت به قبل خیلی بیشتر شده 

ولی هنوز وزن ایده المو نگرفتم بنظرتون لپ هام تا ی ماهه دیگه تپل تپل میشه (اشتهامم خیلییییی ب شدت زیاده)

❤️

کم کم خوب میشی دیگه 

اما قطع نکن بعد که خپب اضافه کردی هر دو روز یه بار بخور که باز لاغر نشی

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم مطمئنی لپ هام بیشتر میشه 😞بدنمم بشه نشه مهم نیس🥲🥲شما مصرف کردی؟

این و نه اما چیزای دیگه خوردم کم کم تپل کردن صورتمو اگه وقت داری ماست و پودر نشاسته و قاطی کن بزن به صورتت مثل ماسک بعد نیم ساعت بشور، شیرخشک و اب جوش سرد و قاطی کن غلظتش مثل ماست بشه بزن به صورتت بعد نیم ساعت بشور یه روز شیر خشک یه روز ماست تو یه ماه صورتت کلی تپل میشه

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون