2777
2789
عنوان

دستمزدفروش خانه به املاکی

282 بازدید | 22 پست

سلام خانم ها.خواهرم آپارتمانی به مبلغ دومیلیاردوهفتصدداره برای فروش.چه مبلغی بایدبه املاکی بدهیم دستمزد؟؟؟لطفاراهنمایی کنید

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

املاکی خودش انقد میخوره رو این معامله که حد نداره 

مادربزرگم یه و فروخت به املاکی دو میلیارد 

بعدا فهمیدیم به اون یارو ۲/۵۰۰ فروخته

یعنی ۵۰۰ تومن  اضافه گرفته بود

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

بستگي داره 

نرخ قانونی رو بگيره 

یا نرخ توافقی 

مثلا توافق می‌شه اگه تو یه هفته‌ یل یک‌ماه مشتری بياره با نرخ توافقی حساب می‌شه 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
ممنون دوستان.خداخیرتون بده

یک درصده عزیزم 

ما پریروز معامله داشتیم

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

نرخ اتحاديه يه چيزه 

نرخ عرف يه چيزه 

قيمت توافقيم هست 

مثلا تو زمان كسادي و ركود با نرخ خوب بفروشه عموما بيشتر ميگيرن 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚