2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نمیدونم چی بگم که دلت برای پسرت آروم بگیره. اما واقعا همچین زندگی فایده نداره. بچت مدام توی تنش و جنگ اعصاب بزرگ میشه و اینده براش مشکل ساز میشه. 

تحمل کن دلتو بسپار به خدا و برو دنبال کارهای جدایی خدا رو چه دیدی شاید حضانت بچه رو هم بعدها دادن بهت یا بزرگتر شد خودش خواست بیاد پیشت. 

ولی دیگه برنگرد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خاله من پسرشو گذاشت طلاق گرف دیگه پسرش با اینکه بچه بود حاضر نشد ببینتش یا بیاد پیشش این نظر شخصی منه بنظرم اگه اومد دنبالت برگرد سر زندگیت اگه میخواستی طلاق بگیری باید قبل بچه میگرفتی اون الان تو سن حساسیه یکم مدارا کن شوهرتو رام کن بگیر تو مشتت 

عزیزم الان خوندم فکر نمیکنم اینجا کسی بتونه کمکت کنه چون مشکل شما یکمی پیچیده شده فقط یه روانشناس میتونه مشکل شما رو حل کنه، اگه قبول میکنه برید مشاوره بالاخره باید یه تصمیمی گرفت برای این زندگی اینطوری نمیشه مگه میشه پدر شما خرج شما رو بده ، اگه قراره که مشاوره نیاد به نظر من ادامه این زندگی بی فایده اس هرچند که من به هیچ عنوان با طلاق موافق نیستم ولی سعی کن ببریش روانشناس که مشکلتون رو حل کنه یا با پدر شوهرت صحبت کن که باهاش حرف بزنه

خاله من پسرشو گذاشت طلاق گرف دیگه پسرش با اینکه بچه بود حاضر نشد ببینتش یا بیاد پیشش این نظر شخصی من ...

بخدا قبل بچم اصلا اینطوری نبود بعد از بچم خانوادش اومدن کنار ما زندگی کردن 

عزیزم الان خوندم فکر نمیکنم اینجا کسی بتونه کمکت کنه چون مشکل شما یکمی پیچیده شده فقط یه روانشناس می ...

اصلا نمیاد خواهرم مشکل من بیشتر پدر و مادرشه نمیزارن کار کنه اون روز به باباش میگفتم پسرت نمیره سرکار میگه تو پر توقعی 

با هرکی حرف میزنم میگن طلاق بگیر خودمم از شوهرم متنفر شدم ولی خیلیم دوسش دارم اصلا نمیدونم چی میخوام 

کسی بوده با این شرایط طلاق بگیره بچه این وسط خیلی اسیب میبینه