2777
2789
عنوان

جواب ازمايش ژنتيك

694 بازدید | 45 پست

من ي مادرم باهزار ارزو دخترعموش و براي پسرم خواستگاري كرديم ولي جواب ازمايش ژنتيكشون نشون داده ك مشكل دارن الانم نزديك عيدفطره همه انتظار دارن براي عروسم عيدي ببرم نميدونم چكار كنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکل ژنتیکی قابل درمان نیست واقعا

من تو فامیلمون دارم

ازدواج دخترعمو و پسرعمو و مشکل بچه شون یه نسلو نابود کرد و مادر رو از بین برد.

نکنید...

برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.   
الان دو هفته هست تو فكرم نميدونم چكار كنيم 

مشکل بزرگیه.

شاید الان بخاطر عشق و علاقه و تب جوونی بگن هرچی هم ک بشه ما پای هم میمونیم،ولی چندسال دیگه خودشون میان میگن شما نباید میذاشتین!

هرچند باید با خودشون صحبت کنید راه و چاه رو بهشون نشون بدین بعدش تصمیم باخودشونه....

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر