2777
2789

چند بار بهش گفتم خونه داداشت بدون من و بچه ها نروو

یبارم دعوامون شد قسم خدا خورد که دیگه نمیره

الان متوجه شدم چند روز پیش رفته 

وقتی من ازش پرسیدم افطاری چی خوردی سر کار بودی گفت هیچی ساندویچ

نگوووو آقا رفتم خونه داداشش از من قایم کرده

راستی زن داداشش بشدت از من بدش میاد و رو نمیکنه بعضی وقتا پیش شوهرم از عشق سابقش یاد میکنه تا حرص منو در بیاره 

شما باشین چیکار میکنین؟؟؟

خدایا شکرت......  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

طاعاتتون قبول حق

حساس نباشید

برادرهستند نمیتونند ازهم دورباشند که

چون حساس شدید بهتون دروغ میگه

انقدر زوم نکنید رو همسر وگرنه پنهان کارمیشه که غرغرشما رو نشنوه

جاری رو هم فراموش کنید

زندگی رو سخت نگیرید 

میگم این شوهرته یابرده😂گیراوردی دلیل نمیشه شمادوتا زن ازهم بدتون میاد این دوتا داداش از هم فاصله بگیرن شما جاریا هیچ وقت خوب بشونیستین ونمیشین 😄😬خدارحم کنه اون شوهر فقط 

شوهرت چون میدونه شما بدت میاد و باهاش دعوا میکنی مخفیانه رفته خونه برادرش و قسمش را هم شکسته .... اگر وابستگی بهشون داره که به این راحتی نمی تونه بزاره کنار باید کاری کنی وابستگیش از بین بره یا نسبت به اونا بدبین بشه 

سلام طاعاتتون قبول حق حساس نباشید برادرهستند نمیتونند ازهم دورباشند که چون حساس شدید بهتون دروغ ...

سلام ممنون 

طاعات و عبادات شما هم قبول حق

خب اینجوری که من دیگه بهش اعتماد نمیکنم 

من نمیگم نره اما حداقل ی خبر بده 

خدایا شکرت......  
شوهرت چون میدونه شما بدت میاد و باهاش دعوا میکنی مخفیانه رفته خونه برادرش و قسمش را هم شکسته .... اگ ...

آخه همین برادر و زنش سال قبل بچم فوت شد

رفتن همه جا بد منو بچنو گفتن که زنه دست به سیاه سفید نزد کل بارداریش بچش مشکل دار شد و مرد

خدایا شکرت......  
یعنی خودمو بزنم به بیخیالی  اینجوری که بدتر میشه  قبلا بدتر بود با دعوا و کلی حرف بهتر ش ...

بیخیالی نه،باهاش رفیق باش تا پنهونی نره

چرا میخوای مانع رفت و امدش بشی؟

من با خانواده همسر کاتم اونم نه بخاطر خودم بخاطر همسرم ولی همیشه به همسرم میگم برو بهشون سر بزن(هیچوقت نمیره)،حساس بشی بدتر میشه

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

سلام من خودم مشاوره ازدواج طلاق تحصیلی خانواده و....هستم امیدوارم بهترین راهنمایی کنم.اولا وقتی که خوب هستین با کمال ادب احترام بنشینید مشکلات با هم در میان بگذارید و همو متهم نکنیدو آخرش باهم قول بدهید.و یک کاری دیگه هر هفته یک نامه بنویس و رو سرش بزار یا تو جیبش بزار اول ازش تعریف و تمجید کن و اگر ایرادی هس این طور بگو بنویس بهتره هست شوهرم این کارها انجام ندی .و یک چیز دیگه خیلی حساس نباش جایه بدی نمیره،یاد بگیرم از زندگی لذت ببریم و زندگی رو سخت نکنیم موفق باشی