2777
2789

دلم می خواد در آینده بچه هام رابطشون خیلی با هم خوب باشه 

شما فکر میکنید پدرو مادرتون چه رفتاری داشتن که باعث صمیمیت بین شما شده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی پدرومادرمن ب حدی بین بچه ها دعوا مینداختن ک همیشه سرجنگ داشتیم باهم، ب قول معروف دعوا بنداز پادشاهی‌ کن، الان ک خودمون بزرگتر شدیم فهمیدیم قضیه از چ قراره، باهم خوبیم از 18 سالگی ب بعد

این کاربری از فروردین 1402 ب من واگذار شده 😌

ما همیشه برای همدیگه کادو تولد میخریم با پس انداز خودمون من داداشم وقتی۸سالش بود مامانمو کل بازار برده بود فقط برای اینکه یه گردنبد ظریف برام بگیره چون میدونه دوس دارم من و ابیجم تو بچگی خیلی با هم دعوا میکردیم الان جونمون برای همدیگه در میره خیلی به خونواده اینچیزت ربط نداره بنظرم

مَـگه‌ماچِقَدر‌مُبهم‌بودیم‌ڪ‌ِڪسۍنَفهمیدمارو؟!

من خواهر برادر ندارم 

ولی نزارید بچه تک فرزند شه اصلا خوب نیست 

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم

اینکه فرق نمیزارن نگفتن تو دختری این کارو نکن بستگی به رفتار خودشون هم داره من برادرم خیلی حمایتم میکنه و پشتمه نزاشتن هیچ موقع دعواهای خودشون پدر و مادرم ما بدونیم 

همیشه گفتن وقتی احترام همو نگه دارید بقیه هم بهتون احترام میزارن 

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️

فرق نذاشتن بین ما.مسئولیت کوچیکترا رو میدادن به بزرگتره.هپیشه توصیه به محبت و دوست داشتن و حمایت هم میکردن

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

برا غذا خوردن نگو اگه نیای میدم داداشت بخوره 

یا مثلا نگو تا بقیه نیومدن بیا اینو بخور 

میخوای چیزی بخرن بگو بیا مثلا این 100تومن برو برا خودت و خواهرت میوه یا کیک و آبمیوه یا تخمه و بادوم بخر

والا بابام که بین ما فرق آشکار و تابلو میذاشت خواهرمو از من و برادرم بیشتر دوست داشت درحدی که براش شعر می‌سرود 😂 ولی مامانم اینطوری نبود همیشه بهش میگفت دوتا بچه دیگه هم داریا 😂 ولی نمیدونم چی شد ما سه تا جونمون برای هم درمیره عاشق همدیگه ایم 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

وقتی دعوا میکنیم زود اشتی میکنیم ..باهم شوخی میکنیم ..حدوحدودمون رو رعایت میکنیم ...وارد حریم خصوصی همدیگه نمیشیم ...مشاوره میدیم ب هم ...هرچند وقت نقاط بد خوب همو میگیم ونقاط بد رو کم رنگ وکم رنگ تر میکنیم که زندگی شادی داشته باشیم و......

اما درکل ادم باید شانس داشته باشه 😔😔😔😏😏😏

دلم گرفتع👩🏻‍🦯

اولا خیلی حواستون باشه طرفداری بیجا نکنید از هرکدومشون وقتی بینشون دعوا شد

مامانم میگفت برا اینک یوخت خواهرم به من حسودی نکنه منک تازه بدنیا اومده بودم و خواهرم دوسالش بود، مامانم هرروز تا یک ماه برا خواهرم یه کادوی کوچیک میزاشت زیر بالشتش بیدار ک میشد میگفت ببین ابجی برات چی اورده یا مثلا بچه ک بودیم بازی گروهی باهامون میکرد و...

کلا سعی کنید فاصله سنی بچه هاتون خیلی نشه مثلا من و خواهرم تفاوت سنیمون دوساله اینجوری خیلی خوبه

💖🕊