2821
2789
عنوان

سندرم پیش از قاعدگی pms

2478 بازدید | 48 پست

سلام دوستان من نزدیک پریودیمه و واقعا حال روحیم خوب نیست از همه کس و همه چیز متنفرم هرچی میشه گریم میگیره عصبی شدم هیچکسم درکم نمیکنه نمیدونم بایدچیکار کنم

دلدرد دارم سینه هام کمرم بدنم همه جام درد میکنه

از همه بدترش حال روحیمه هیچوقت به این شدت نبوده

اولین باره اینطوری شدم

کسی میدونه باید چیکارکنم تا خوب شم؟واقعا دارم اذیت میشم از همه چیز ناامید شدم حس میکنم ایندم نابود شده دلم میخواد خودمو بکشم 

هیجی باید بشی فقط

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخواب خوب میشی

وای بابام اومد😂💕💕

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
چیکار کنم؟همیشه این علائم ده روز طول میکشه ولی اولین باره روحیم بهش اضافه شده

عریزم سردیجات نخور زیاد

دمنوش اسطوخدوس واسه ارامش معجزه میکنه امتحانش کن

دلو کمرتم کیسه ی اب گرم بزار مفنامیک بخور

هرچیم داره میره رو مخت ب خودت بگو ک بخاطر همین پریود شدنه و به خودت تلقین کن ک پریود نبودم نمیرفت رو مخم پس الانم مهم نباشه واسم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز