2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیه

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
برادر شوهرم دو قطبیه

علائمش چیه عزیزم

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
برادر شوهرم دو قطبیه

منم جدیدا تو تصمیمام  مشکل پیدا گردم.یچیو حس میکنم خوبه انجام میدم بعدش پشیمون میشم میگم نه این بعتره بعد دوباره بعدش برا اونم ناراحت میشم که چرا اولی رو نکردم و ....

این دو قطبیه؟ خیلی وسواس دارم

خدایا رهایم نکن😔

ینی چجوری

خیلیا به اشتباه میگن ینی اینکه افراد یه لحظه خوشحالن یه لحظه ناراحت؛ اما این نیست، مود این افراد به طور لحظه ای تغییر نمی‌کنه و دوره ایه. یک دوره ای افسرده ان یک دوره ای حالت شیدا یا نیمه شیدا، چیزی که اختلال دو قطبی رو از بقیه اختلالات و افسردگی متمایز می‌کنه حالت شیدایی یا نیمه شیداییه که حداقل باید چهار روز طول بکشه. ممکنه بین دوره ها حالشون نرمال باشه و عادیه رفتاراشون

خیلیا به اشتباه میگن ینی اینکه افراد یه لحظه خوشحالن یه لحظه ناراحت؛ اما این نیست، مود این افراد به ...

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید 

من همسرم چندین بار بعد زایمانم بهم خیانت کرد و متوجه شدم و هنوز افسردگی زایمان داشتم از اونموقع مثلا یک ماه حال روحیم مساعده بعد افسرده میشم دقیق مثلا یه هفته و دنبال دعوا میگردم همش میتونه همین باشه؟

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
خب اومدیم که بگو چیکار داری با دوقطبی ها؟؟؟

اخه می‌خوام علائمم رو بگم ببینم به دو قطبیا میخورم یانه. خسته شدم. خودم زیاد سرچ کردم ولی بازم به نتیجه نرسیدم. یموقعایی به حدی ناراحتم که فقط به خودکشی فکر می‌کنم‌ بعد از چند روز، خیلی پرانرژی می‌شم و هدفای گنده تعیین می‌کنم و بطور جدی براس برنامه می‌ریزم و خوش بین و خود بزرگ بینم. احساس می‌کنم ناراحتیم موقتی بوده و اصلا افسرده نیستم حالمم خیلی خوبه. بعضی وقتا چند روز اینطوریم، بعضی وقتا بیشتر، جوری که کاملا باورم می‌شه دلیل ناراحتیام الکی بودن و هر کسی انقدر ناراحت می‌شه. ولی باز بعد یمدت اون انرژیم فروکش می‌کنه و بازم ناراحتی و تنفر از خودم و عالم و بی انگیزگی و فکر مردن.

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید  من همسرم چندین بار بعد زایمانم بهم خیانت کرد و متوجه شدم و هنوز ...

من خودمم زیاد نمی‌دونم ولی تا حالا شده برای مدتی یه حالت سرخوشی زیادی رو تجربه کنین؟ مثلا مثلا اصلا براتون مهم نباشه که شوهرتون خیانت کرده و کلی راه بذارید جلو پای خودتون که بخواید انجام بدید و انگار همه چی قراره بر وفق مرادتون پیش بره و زیادی خوش بین باشید؟ زیادی و الکی شوخی کنید و بخندید؟ با این حال، تند خو و زود رنج باشید در حدی که اگه یکی بهتون گیر بده یا حرف خلاف نظرتون رو بزنه بپرید بهش و باهاش دعوا بگیرید

اینا علائم شیداییه تا اونجایی که من می‌دونم و حتما باید یه حالت شیدایی رو تجربه کرده باشید تا بشه گفت دو قطبی وگرنه می‌تونه افسردگی یا اختلالات دیگه باشه