2777
2789

❤️اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحمّدٍوَآلِ‌مُحمّدوَعَجل‌فَرَجَهُم❤️

خواهشابرای منم دعا کنید خدا ارامش بده و خیال راحت💚

❤️اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحمّدٍوَآلِ‌مُحمّدوَعَجل‌فَرَجَهُم❤️

دعا در حق همدیگه زودتر میگیره 🙏🏻

محتاج دعای خیرتونم💙

االهم عجل لولیک الفرج 

عزیزم صلوات فرستادم 🌱❣

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا خب اما مشکل ما واقعا پوله.خونه نداریم

شوهرم هیچ وقت خونه نیست .. درحال پول درآوردنه ..

و هروقت شکایت میکنم از تنهایی و خستگی میگه پول و ماشین هست چی کم داری ...ولی شهر غریب تنها کجا برم ...

من یه خونه کوچک و یه ماشین مدل پایین میخوام ولی شوهرم کنارم باشه و ازشون لذت ببرم 

ماشینای تو پارکینگ بلا استفاده و طبقه های بالا خونه خالی به چه دردم میخوره 

بچه هامو هم پولکی کرده و احترامی به من نمیذارن 

خستم ..حال دلم خوب نیس

😊❤️😊
حال دلمون فقط با اومدن آقامون خوب میشه .. ان شاءالله ظهور اقا مهدی نزدیکه .. اللهم صل علی محمد وال ...

پس چرا نمیاد قلبم هزار تیکس. خدا ک انگار دیواری کوتاه تر از ما نداره هر چی بدبختی و فلاکت داشت ریخت رو سر ما راضی نیستم ازش