2777
2789
شوهرم هیچ وقت خونه نیست .. درحال پول درآوردنه .. و هروقت شکایت میکنم از تنهایی و خستگی میگه پول و م ...

نمیدونم...هرکی هرچی نداره همونو میخاد .حالا که شوهرت ابنجوریه توام همش برو هرید که حال دلت خوب شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا نمیاد قلبم هزار تیکس. خدا ک انگار دیواری کوتاه تر از ما نداره هر چی بدبختی و فلاکت داشت ریخت ...

میاد خیلی زود میاد ، صبور باش .مثل من 

خدا تنها پناه ماست   آدما رو بذار کنار 

خدا تنها شنونده درد دل های منه تو دل شب و چه ارامشی به من میده وقتی سبک و رها خودمو میندازم تو آغوشش( سجده )

😊❤️😊
نمیدونم...هرکی هرچی نداره همونو میخاد .حالا که شوهرت ابنجوریه توام همش برو هرید که حال دلت خوب شه

خرید چی .. لباس و کفش و وسیله خونه و ...... دیگه داشتن هیچکدوم به من ارامش نمیده . فکر کن کلی لباس نپوشیده داری که قرار نیست جایی بری و بتونی استفادشون کنی ...

چون هیچجا همرا من نمیاد و از بس تنها رفتم و حرف شنیدم خونه نشین شدم ..

😊❤️😊
حال دلمون فقط با اومدن آقامون خوب میشه .. ان شاءالله ظهور اقا مهدی نزدیکه .. اللهم صل علی محمد وال ...

ان شاء الله 🙏🏻🙂مهدی جانم ، امام زمانم بیا💚😭 

خیلی چشم انتظاریم🥺خیلی دوست دارم اقای خوبیها💙

❤️اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحمّدٍوَآلِ‌مُحمّدوَعَجل‌فَرَجَهُم❤️

نداشتن اختیار و قدرت تصمیم گیری منو تبدیل کرده به مرده متحرک که حتی بچه هامم بهم احترام نمیذارن 

شوهرم یه ادم پولدار و خودخواه و زورگویه ....

میگه مدیر منم اب هم میخورید اجازه بگیرید ...

از وقتی پولدار شده اینجور شده وگرنه من تو خونواده نسبتا وضع مالی خوب بزرگ شدم و برام زیاد مهم نیست ولی او یک تازه به دوران رسیده پول ندیده است 

😊❤️😊