2777
2789

سلام دوستانم ☹ جمعه بی بی چک زندم مثبت شد بعد از ۷ روز عقب افتادن پریودیم شنبه رفتم ازمایش بتا و بعدم رفتم پیش دکترم دکتر ازمایشگاه بهم گفت مبارک باشه ولی بتا پایین فعلا منم خیلی نگران شدم و کلی سوال پرسیدم ک خارج از رحم نباشه پوچ نباشه کفت فعلا مشخص نمیشه دکترم دوباره برآم ازمایش بتا نوشت فردا قرار بدم و ببرم پیشش خیلی نگرانم گفت اگر بره بالا بتا اون موقع بهت میگم ک بری سونو ک ببینیم خارج از رحم نباشه این چیزا.. اینجور ک حساب کرد ۵ هفتم

الان نگران چی ای؟ خب همه بتا رو تکرار میکنن ک ببینن دو برابر شده یا نه ....

نگران بودن یا نبودنش سالم بودنش مهم تر داخل رحم بودنش الطفا به یاد منم باش برا سحر❤🤲🏻☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران بودن یا نبودنش سالم بودنش مهم تر داخل رحم بودنش الطفا به یاد منم باش برا سحر❤🤲🏻☹

منم باردارم با سابقه سقط...

تمام روزایی ک میگی رو سپری کردم فقط یه نصیحت خواهرانه بهت بکنم اصلا اصلا نگران هیچیش نباش خدا بخواد هست نخواد نیست بخواد قلبش میزنه نخواد نمیزنه 

فقط توکل کن بخودش و ارومه اروم باش 

و الا تا اخر بارداری پیر میشی دقیقا مثل من...

اگ شوهرت کنارته دوستت داره ک دیگ عالی 

شوهر من هیچ وقت نیست تنهای تنهام با کلی فکر و خیال ودرد 

وقتایی ام ک هست انگار من یه دیوار از دیوارای خونم حتی نگامم نمیکنه عاشق گوشی و فضای مجازی و بازیه....

الهی ب حق این ماه عزیز بهترین ها برات رقم بخوره....

منم باردارم با سابقه سقط... تمام روزایی ک میگی رو سپری کردم فقط یه نصیحت خواهرانه بهت بکنم اصلا اصل ...

ممنون عزیز دلم الهی فداتشم منم تک فرزندم ن برادر دارم مه خواهر .. مرسی که باهام حرف زدی بهترین ها برات انشالاه رقم میخوره تو این ماه عزیز