2777
2789
عنوان

ثبت‌نام بدون قرعه کشی خودرو

1453 بازدید | 12 پست

سلام دوستان اگه کسی امروز بره تعویض پلاک کنه سند قطعی بزنه به اسم یه نفر دیگه،پلاکش از فرداش غیر فعال میشه و آیا می‌تونه تو ثبت نام بدون قرعه کشی خودرو که 18ام قراره بنویسن ثبت نام کنه؟سند وکالتیو میدونم نمیشه ولی سند قطعی رو کسی اطلاعی داره؟آخه من شنیده بودم تا یکسال و اخیرا تا شش ماه پلاکش فعال میمونه

گلم میتونی یه توضیح مختصری راجع به این ثبت نام بدون قرعه کشی بدی..خیدا خیرت بده 

عزیزم باید صد میلیون بریزی تو حسابت حسابی که وکالتی باشه،اگه وکالتی نیست با گوشی میتونی بری تو گوگل وکالتیش کنی،قبل عید بود ثبت نام میکردن الآنم تازه اعلام کردن 18اردیبهشت ثبت نام میکنن باید سه روز قبلش حتما پول تو حساب وکالتیت باشه،منتها بدون قرعه کشی هست ولی زمانش قرعه کشی میشه به همه میدن.دیروزم اعلام کردن سایپا سه ماهه تحویل میده پولم بعد اینکه اسمت رو دیدی که کِی نوبتت شده باید ظرف سه روز بعد از اعلام نتایج واریز کنی وگرنه کنسل میشه نوبتت.مصل اینکه ایران خودرو هم گفتن بین3تاحداکثر یکسال میده ولی به همه میدن منتها برج سه دربیاد نوبتت یا چه برجی معلوم نیست الآن اون قرعه میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باید صد میلیون بریزی تو حسابت حسابی که وکالتی باشه،اگه وکالتی نیست با گوشی میتونی بری تو گوگل ...

خدا خیرت بده عزیزم مرسی که واسم توضیح دادی 

یعنی اگه ثبت نام کنیم واسه سایپا سه ماهه بهمون تحویل میدن؟

خدا خیرت بده عزیزم مرسی که واسم توضیح دادی  یعنی اگه ثبت نام کنیم واسه سایپا سه ماهه بهمون تحو ...

قربونت آره عزیزم حتما بنویس 18همین اردیبهشت که باید زودتر پول بریزی تو حساب وکالتی اینارو رعایت کنی حتما دعا کن پول ما هم جور بشه ان شاءاللّه 

قربونت آره عزیزم حتما بنویس 18همین اردیبهشت که باید زودتر پول بریزی تو حساب وکالتی اینارو رعایت کنی ...

انشاءالله..از ته دلم واست دعا میکنم پولت جور شه

ما هم خیلی احتیاج داریم..نامزدیم و خانوادم میگن حتما باید ماشینی حداقل داشته باشید و بهمون اجازه عقد نمیدم..تو بازار هم که هرگز نمی‌توانیم چهارصد پونصد تومن بدیم ماشینی🥲

انشاءالله..از ته دلم واست دعا میکنم پولت جور شه ما هم خیلی احتیاج داریم..نامزدیم و خانوادم میگن حتم ...

واجب که هست ولی ما بدون ماشین ازدواج کردیم الآنم یه بچه هشت و نیم ماهه داریم زندگیو سخت نگیریم بهتره اگه داشته باشیم بهتره بخریم اگرنه واقعا نباید فشار آورد رو مردا.واقعا گرونیه الآن همه از ترس گرونی پا پیش نمی‌ذارم واس ازدواج اون بنده خدا که اومده جلو بگو سخت نگیرن در این حد خونه واجب تره تا ماشین.ان شاءاللّه مشکل شما هم حل میشه به امید خدا 🤲🏻❤️ما هم چون دیگه بچه دار شدیم واقعا هزینه ها زیاده اسنپ بگیریم تاکسی و فلان واقعا سخته و هزینه ها بیشتر میشه ماشین باشه با بچه بهتره

واجب که هست ولی ما بدون ماشین ازدواج کردیم الآنم یه بچه هشت و نیم ماهه داریم زندگیو سخت نگیریم بهتره ...

والا عزیزم دیدگاه ما هم همینه ولی متاسفانه خانواده ها اکثرا به فکر چشم و هم چشمین🥲وگرنه واقعا خودم معتقدم نباید زندگی رو سخت گرفت

والا عزیزم دیدگاه ما هم همینه ولی متاسفانه خانواده ها اکثرا به فکر چشم و هم چشمین🥲وگرنه واقعا خودم ...

دقیقا خانواده ها وقتی دوتا جوون پیدا میشن که می‌خوان کم توقع باشن سنگ میندازن جلو پاشون ان شاءاللّه که حل میشه به امید خدا شما دوتا هم سعی کنید با زبون نرمشون کنید