2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های من الان ۸ و ۱۰ سالن از ۲ سالگی رفتن مهد هنوزم بهترین خاطره هاشون مال دوران مهده همش تعریف ...

جدی؟؟؟

من‌همش سر دوراهیم

بچه م‌وابسته س

ولی همش میگم نکنه اونجا خوب نباشه

جدی؟؟؟ من‌همش سر دوراهیم بچه م‌وابسته س ولی همش میگم نکنه اونجا خوب نباشه

دختر منم خیلیی وابسته بود

ولی اون مهدو دوس داشت

پرسنلش خیلیی مهربون بودن

جوش مثل جو خانواده بود

واقعا دم خدا گرم خیلی در مورد مهد بچه ها بهم حال داد😅

بگردین یجای مطمین و خوب پیدا کنین

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
دختر منم خیلیی وابسته بود ولی اون مهدو دوس داشت پرسنلش خیلیی مهربون بودن جوش مثل جو خانواده بود ...

چ خوب خداروشکر

بچه ی من‌میگ شما ازجفتم جم نخور،خیلی وابسته س

بهترین مهد ۵ ستاره ی شهرمونم هستش ینی

بچتون از چندسالگی گذاشتین؟پسر من ۹ ماهشه

بنظر من از خیلی لحاظ ها مهد بهتره.امنیت داره خیالت راحته چون تعداد زیاده کاری نمیتونن بکنن.پرستار بیاد خونت معلوم نیس چیکار میخاد بکنه .خودشم خوب باشه شاید یکی از اعضا خانوادش خوب نباشن.و بخاد سواستفاده کنه.

بچه های من الان ۸ و ۱۰ سالن از ۲ سالگی رفتن مهد هنوزم بهترین خاطره هاشون مال دوران مهده همش تعریف ...

چقد خوب.بچه ی من ۹ ماهشه.بنظرتون زود نیس برای مهد؟آخه کسیم نیس بخام بسپرم بهش.مادرشوهرم که میگه من حوصله ی بچه داری ندارم.خواهرشوهرمم قبول نمیکنه.خانوادمم پیشم نیستن.بخام بدم دوستی کسی تو خونش نگهداره تو خونه هزار اتفاق ممکنه براش بیفته.میترسم.بخاد بیاد خونتم که باز خونه آدم به کسی نمتونه اعتماد کته

چقد خوب.بچه ی من ۹ ماهشه.بنظرتون زود نیس برای مهد؟آخه کسیم نیس بخام بسپرم بهش.مادرشوهرم که میگه من ح ...

نگران نباش

خواهر من از دو ماهگی رفت مهد

اصلا هم اذیت نبود

فقط بگرد یه مهد خوب با مربیای مهربون پیدا کن

خودتم با مربیا دوست شو ک بیشتر هوای بچه تو داشته باشن

نگران نباش 

فقط تو تایمی ک بچه پیشته اینقد بهش محبت کن ک اضطراب جدایی نگیره

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍