2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضربه خیلی خیلی خفیف

اگر چند روز پیش خورده طبیعیه 

ولی اگر خیلی قبله برو عکس بگیر و اگر علایمی مثل تاری دید یا حالت تهوع یا یه دفعه سیاه ببینی وقتی بلند میشی و.. برو دکتر مغز و اعصاب 

اگر چند روز پیش خورده طبیعیه  ولی اگر خیلی قبله برو عکس بگیر و اگر علایمی مثل تاری دید یا حالت ...

تقریبا یک ماهه.اخه خیلی شدید نبود که 

خودشم اون قسمت که خورده دردنمیکنه کنارش درد میکنه.حالت تهوع و گزگز بدن و لرز بدن دیوونم کرده

خوب دکتر برو مننژیت کنی خدایی نکرده خوبه؟؟؟ چرا همچین دردایی رو نادیده میگیرید خدایی

بخدا یک ماهه دارم از استرس میمیرم.دکترم رفتم میگه درد عصبیه.نمیدونم چ کنم😢😢

منژیت خطرناکه؟

منژیت چیه دیگه؟

به سرت ضربه خورده باید حتما چک بشی

مننژیت هم چیزی نیست، عفونته

با سرماخوردگی یا هرچیزی ممکنه پیش بیاد وقتی آدم پیگیری نکنه

مثلا من کرونا گرفتم نمیدونستم فقط خیلی خلط گلو و بینی داشتم دکتر گفت کرونا گرفته بودی و این مننژیت ناشی از کروناست و دارو خوردم خوب شدم

شما هم ضربه و درد رو جدی بگیر و پیگیر باش

ان‌شاءالله که چیز خاصی هم نیست و خیالت راحت میشه

بخند، همین  
به سرت ضربه خورده باید حتما چک بشی مننژیت هم چیزی نیست، عفونته با سرماخوردگی یا هرچیزی ممکنه پیش ب ...

اخه من چقدر بدبختم😢😢😢

با کی برم دکتر؟

مادرم خودش ده روز دیگه باید بره عمل.میترسم برم ام ار ای چیز خطرناکی باشه،اونم از عملش بمونه.اخه چند ساله درد داره

اخه من چقدر بدبختم😢😢😢 با کی برم دکتر؟ مادرم خودش ده روز دیگه باید بره عمل.میترسم برم ام ار ای چ ...

واااا

خدا نکنه بدبخت باشی

من که نگفتم خدایی نکرده مشکلی داری

میگم وقتی دردی داری پیگیری کن که خیالت راحت بشه

تا اینکه هی فک کنی مشکل چیه و چرا درد دارم و...

بخند، همین  
به سرت ضربه خورده باید حتما چک بشی مننژیت هم چیزی نیست، عفونته با سرماخوردگی یا هرچیزی ممکنه پیش ب ...

دکتر چطور تشخیص داد منژیت داری؟عکس انداختی از سرت؟