من دو تا بچه دارم فکر میکنم معتاد به خرید لباس و وسایل شدم توی کمد هامون دیگه جا نداره از لباس و کیف برای چهار نفر دو تا جاکفشی داریم هر دو پر هست کابینتها همینطوره اینقدر بچه ها اسباب بازی دارن جا برای نگهداریشون کم میاد هم وسایلو دوستشون دارم دلم نمیاد به کسی بدم چون زیادن فاصله استفاده ازشون زیاد میشه و کم استفاده شدن هم احساس خفگی میکنم البته گاهی ازشون میدم به کسی یک چیزی بگین که تاثیر گذار باشه و باعث بشه کمتر دیگه خرید کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لایکم نکنید...... . . قبل از آرزو کردن از خدا بخواهید لیاقتش رو بهتون بده که بتونید نگهش دارید 😊 هر گاه عیب های خود را پذیرفتید کسی نمیتواند از آن بر علیه شما استفاده کند. خدایا اون موقع که داشتی سرنوشت های زجر آور رو مینوشتی دلت به حال اون آدم نسوخت؟
بگو اگه مثلا اینو خریدم اونو باید بدم به یکی که نیاز داره
و قسم بخور یا قول بده یا هرچی که مجبورت کنه واقعا اون کارو انجام بدی
تو اسم منو میدونی! نه داستانمو...تو لبخند منو میبینی! نه دردمو... تو در نهایت متوجه چیزایی میشی که من رها میکنم! نه زخمام...تو میتونی حرفای منو بخونی! ولی ذهنمو نه...پس لطفا نه راجبم نظر بده، نه قضاوتم کن... تو فقط یه بخش کوچیکی از زندگی منو میبینی... اونم اون بخشیه که خودم خواستم بهت نشون بدم :)