2777
2789

من تو تصمیم که به خواستگارن که ۱۵سال باهم اختلاف سنی داره وتنها مشکلش همین اختلاف سنی هست

واینکه باایشون مشاوره رفتیم ومشاور تایید کرد و گفت ک ماباهم تفاهم داریم 

ولی همش میترسم ودل دلم 

لطفا نظراتتون رو بگید وبهم بگید که آیا از زندگیتون راضی هستید برگردید عقب این انتخاب رو میکنید؟؟؟

من ۱۴سال بله راضیم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۴ سالمه شوهرم ۳۹ پونزده سال اختلاف داریم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من و شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنی داریم تو زندگیم مشکلی هم ندارم ولی هر روز دارم با حسرت زندگی میکنم که ا ...

چرا حسرت میخوری  

من یجورایی همش به خودم میگم چرا به کوچیکتر نرم

من ۱۸ سالمه یه ذره از این اختلاف سنی ای که باهم داریم میترسم

من ۱۶سالم که بود عقد کردیم و همسرم خیلب باهام کنار میومد اما خب اون سن ازدواجش من نبود و مشکلاتی که بود برای سن کم من بود اما اون همیشه خوب بوده ببین یه چیزایی هم هست مثلا دیگه خیلی شیطنت نداره مثل کسی که تفاوت سنیش باهات ۵ساله 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

نمیدونم چی بگم 

یک خاطره از خودم میگم

نوزده ساله بودم با استاد دانشگاه که ده یازده سال ازم بزرگتر بود حس خوبی داشتیم بهم

خانواده ها در جریان آشنایی مون قرار گرفتند

خانواده اش گفتند این دختر کم سن و سال هست میاد پیشرفت میکنه بعد طلاق میگیره ازت!

خلاصه یکسری اتفاقات پیش اومد کات کردیم

یا یکی دیگه ازدواج کرد

چند سال بعد دوستمو دیده بود و گفته بود اصلا از زندگیش راضی نیست و... دلش هنوز پیش حس خوب باهم بودن مونده

و من بااینکه سالها گذشته هنوز درگیر اون حس خوب و تفاهم هستم

توو این سالها خواستگار چه سنتی چه مدرن زیاد داشتم ولی تفاهم و حال خوب دوران اشنایی با اون شخص هیچوقت تکرار نشد برام.

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

من شوهرم ۱۲سال بزگتره اصلا خوب نیست براخیلی چیزاکه من دوست دارم ازنظراون مسخره بازیه .خیلی وقتا حوصله نداره بره بیرون کاش منم باهم سن خودم ازدواج میکردم .من الان ۳۴سالمه

چرااا

درکم نمیکنه انتظار داره مثل خانومای ۴۰ سال به بالا رفتار کنم یا پوششم 

حوصلش به هیچی نمی‌کشه بیرون بریم فقط غر میزنه 

من اوج جوونیم جنب و جوشم زیاد دوس دارم بگردیم خوش بگذرونیم  اون حوصلش نمی‌کشه فقط میخواد بخوابه حتی بچمون رو یه پارک نمی‌بره