2777
2789
عنوان

کسایی که باشوهرشون اختلاف سنی ۱۲سال به بالا دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 34 پست
من ۱۶سالم که بود عقد کردیم و همسرم خیلب باهام کنار میومد اما خب اون سن ازدواجش من نبود و مشکلاتی که ...

تاحالا حس بدی بهش پیدا کردی که مثلا اختلاف سنت یجورایی بیشترازبقیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا حس بدی بهش پیدا کردی که مثلا اختلاف سنت یجورایی بیشترازبقیست

نه این مورد و نه چون نسبت به بیشتر اطرافیان ازدواج بهتری داشتم 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

ما اختلاف سنی داریم ولی شوهرم قیافش ب ۲۶ ساله ها میخوره

ولی خب امان از طرز فکرش🙃🙃🙃

خب ما توی دوتا دهه مختلف ی دنیا اومدیم و بزرگ شدیم قطعااا مشگلاتی هست 

من هنوز با طرز فکر قدیمیش کنار نیومدم

ولی بجز اون هیچ‌مشکلی از لحاظ اخلاق اینا نداره

در کل خوبه

کاربری قبلم واسه ۹۷ بود رمزشویادم نیس🤕تیکر بارداری نیست،اگر شعور نداری ریپلای نزن☺️

گلم من و همسرم ۱۰ سال اختلاف داریم

همه گفتن نههه و این حرفا

من ۲۱ بودم ایشون ۳۱ 

من شیطون ایشون آروم

هر دو یکم ادیت شدیم ولی بخاطر هم سعی کردیم تغییرکنیم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
چرا حسرت میخوری   من یجورایی همش به خودم میگم چرا به کوچیکتر نرم

من هر زوجی ک اختلاف سنشون کمه تو خیابون میبینم رو با حسرت نگاه میکنم برام یه عقده شده همش خودمو سرزنش میکنم چرا تو انتخابم دقت نکردم 

ما عقد کردنی من ۱۸ سالم بود اون ۳۳ الان من ۲۵ اون ۴۰ ببین اصلا درک نمیکه به هیچی حوصلش نمی‌کشه حتی به پسرمون وقت نمیزاره من اوج جوانیم دوس دارم بگردم خوش بگذرونم ولی اون این چیزا براس مسخره بازیه 

خودت بهتر میدونی

بستگی دارە چند سالت باشە؟

وقتی تو دنیا اومدی اون 15سال تو این دنیا زندگی کردە بازم بستگی بە روحیاتش دارە مسنئل جنسیم مهمە ها

من41سالمە هنوز علاقەهای بچگیمو دارم کودک درونم فعالە هر کس یە جورە

ببین روحیاتش چطورە سبک سنگین کن خودت بهتر میدونی ولی بالای10سال خیلی جالب نیست 

باز من میگم سن بالا خوبه خودم ۱۹ سالمه..چون درکشون بیشتره ...

طرز فکرش قدیمیه من دوس دارم مثل هم سن و سالای خودم به روز باشم ولی شوهرم خوشش نمیاد به همه چیم گیر میده همه چیو میگه عیبه