2777
2789
تحقیقات جدید نشان می‌دهند   دارای خواص بی نظیری است که تاکنون از آن بی خبر بوده ایم. یافت ...

بدخلقی شاید اما واسه استرس اصلاااا خوب نیست تحقیق کنید

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لی برک»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما در مطالعات خود دریافتیم هر چقدر میزان غلظت کاکائ ...

واسه کسی که استرس داره خوب نیست چه قهوه چه کاکائو

:گاهی اوقات استرس اجتناب ناپذیر است، اما پژوهش‌ها نشان می‌دهد که برخی مواد مغذی مانند مجموعه کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها، ویتامین C، ویتامین B منیزیم و سلنیم، هورمون استرس کورتیزول را کاهش می‌دهد.

در ۱۰۰ گرم شکلات تیره یا تلخ این مواد غذایی وجود دارد: ۵٫۵۴ گرم پروتئین؛ ۶۰٫۴۹ گرم کربوهیدرات؛ ۳۲٫۴ گرم چربی؛ ۴۷٫۵؛ ۶ گرم شکر؛ ۲٫۱۳ میلی‌گرم آهن؛ ۵۱ میلی‌گرم فسفر؛ ۵۰۲ میلی‌گرم پتاسیم؛ ۶ میلی‌گرم سدیم؛ ۳۰ میلی گرم کلسیم؛ ۳۰ میلی‌گرم کلسیم؛ ۵ میلی‌گرم کلسترول.

مصرف ۱۰۰ گرم شکلات تیره یا شکلات تلخ می‌تواند ۵۵۶ کیلو کالری را به بدن شما برساند.

یادتان می‌آید که اگر شما فعالیتی بدنی مثل ورزش را انجام داده‌اید و روحیه‌تان بسیار بهتر شده بود؟ اگر دقت کرده باشید بعد از انجام دادن این فعالیت‌ها شما خیلی حس شادمانی بیشتری دارید. این به این دلیل است که در مغز شما هورمونی بنام اندورفین آزاد شده‌است. هورمون اندورفین باعث برانگیختن احساسات شادی در شما می‌شود. یک راه دیگر برای آزاد کردن این هورمون در مغز شما خوردن شکلات است.

شکلات خوبی که دارد این است که فلاونوئیدهای درون آن می‌توانند به تولید اندورفین در بدن شما کمک کنند. دراین‌صورت، شما دیگر حتی مجبور نیستید که یک فعالیت ورزشی را هم انجام دهید تا احساس خوبی پیدا کنید.

یکی دیگر از خواص شکلات تلخ کمک به تولید اندورفین‌ها در بدن انسان است و تولید این هورمون‌ها در بدن می‌تواند نقش مهمی در کاهش افسردگی و پیشگیری از بروز اختلالات ذهنی دیگر باشد.

مشکل تیروئیدی دارید؟ این خوراکی‌ها را بخورید، ۶ خوراکی سالم برای بهبود عملکرد تیروئید ▫️قهوه خطر ...

افرادی که تیروئید دارن طبعشون سرد شده

گوجه و قهوه سرده واسشون خوب نیست.

شما بزنید گوگل و بخونید ،🙏🙏🙏من تحقیقاتمو کردم و چیزی ک درست نباشه تو پست نمیزارم ،

منم چندین سال تحقیق کردم و از حرفم مطمعن هستم

خانم گل چیزایی که کافین دارند واسه استرس بده

مثل کاکائو مثل نوشابه و... و....

منم چندین سال تحقیق کردم و از حرفم مطمعن هستم خانم گل چیزایی که کافین دارند واسه استرس بده مثل کاک ...

منبع مطمئ بیارید و حتما تو گوگل سرچ کنید و حتما توصیهای دکتر خیراندیش رو بخونید ،

منبع مطمئ بیارید و حتما تو گوگل سرچ کنید و حتما توصیهای دکتر خیراندیش رو بخونید ،

شما هم یه سرچ کنید 

واینکه توصیه پزشک ها ست 

این یک رژیم مخصوص افراد استرسی هست که باید از این موارد اجتناب کنند

من اگه مطمعن نبودم و تحقیق نکرده بودم با اطمینان حرف نمیزدم

◻جوش در قسمت های مختلف

◽چانه: استرس

◽بینی: غذای ناسالم، گردش خون ضعیف و سوءهاضمه

◽اطراف لب ها: عدم تعادل هورمونی

◽پیشانی: غذاهای فرآوری شده و عدم خواب کافی

◽گونه: لبنیات زیاد حساسیت

‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌