2777
2789

‍ 🔹 درمان کم خونی

👈محققان طب سنتی میگویند ترکیب سه شیره انگور ،خرما وتوت میتواند از قرص آهن هم برای درمان کمخونی موثرتر باشد.

🔻 ازهر کدام به میزان یک ق.غ مخلوط کنیدومیل کنید.

💚 برگه زردآلو خشڪ یکی از بهترین خشکبارها برای رفع کم خونے و یبوست است

🔸 بهترین زمان مصرف صبح ها میباشد، زیرا آهن و فیبر آن سریع جذب بدن میشود و چربیهای اضافه را میسوزاند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شریف‌ترین عضو بدن کدام است؟

قلب شریف‌ترین عضو بدن است

✅ برای حفظ سلامتی و تقویت قلب، لازم است:

🔸 دوری از تنش‌های روانی، اضطراب، اندوه، خشم و همّ‌وغم، که بزرگ‌ترین دشمنان قلب‌اند و داشتن آرامش و شادی معتدل

🔹 پرهیزاز هم‌نشینی با افراد بداخلاق و نامراد و معاشرت با نیکان و مؤمنان و خوش‌خلقان

🔸 بهره‌مندی از خوردنی‌های لطيف مقوی قلب چون زرده تخم‌مرغ عسلی، گوشت گوسفند و کبک، سیب و #به، پرتقال، زیتون، بادام، پسته، کشمش و مویز، گل سرخ، هل، زعفران، بادرنجبویه و گاوزبان

🔹 پرهیزاز زیادخوردن غذاهای سنگین و غليظ مانند گوشت گاو، فست‌فودها، عدس و بادنجان

🔸 استفاده از بوهای خوش روح‌نواز مانند گلاب و گل سرخ، به و سیب، دارچین، زعفران وعطرهای متناسب با مزاج

🔹 #ورزش منظم جهت تنظیم فشارخون، تعدیل سطح خونی چربی‌ها و قند، تقویت عضله قلب و ساختارهای عروقی

🔸 داشتن تنفس خوب عمیق و پرهیزاز تنفس‌های مرده و سطحی.

عزیزم من ی ماهه زایمان کردم سنگ کلیه دارم ب شدت هر چهار روز درد میگیره مجبورم شیاف بزارم.راهکاری دار ...

🔴 سیر بین دکترها به سنگ کلیه شکن شهرت‌ دارد چون سنگ کلیه رو نابود میکنه ! سیر ، پنسیلین طبیعیه و آنفولانزا ، انگل و سرماخوردگی رو به راحتی درمان میکنه !

عزیزم من ی ماهه زایمان کردم سنگ کلیه دارم ب شدت هر چهار روز درد میگیره مجبورم شیاف بزارم.راهکاری دار ...

عرق گزته هم عالیه برای دفع سنگ کلیه ،عرق خارشتر  و همینطور مصرف مایعات و اب زیاد ،سعی کن پیاده روی داشته باشی اگه شرایط ممکنه برات ،

در ضمن قدم نو رسیده مبارک😘

کلم بروکلی بدن را سم‌زدایی می‌کند.

🔹️كلم بروكلى غنی از ویتامین C است. به طوری که دو برابر پرتقال ویتامین C دارد. کلسیم، سلنیوم، ویتامین B6 و ویتامین K از دیگر ویتامین‌ها و مواد معدنی کلم بروکلی محسوب می‌شوند‌. می‌توانید با خوردن این سبزی بدنتان را سم‌زدایی کنید.

🔹️ترکیبات موجود در کلم بروکلی مواد شیمیایی نامطلوب بدن را از بین ‌می‌برند و آن‌ها را خنثی می‌کنند.

🔹️هم چنين کلم بروکلی به از بین بردن آلاینده‌هایی که هر روز آن‌ها را ندانسته استنشاق می‌کنیم، کمک می‌کند.

سلام برای درمان زگیل تناسلی چیکار کنم دو سال درگیرشم

با دارو درمانی نرفت؟؟؟

بهترین کار کرایو کردنه ،با چندجلسه رفتن کلا از بین میره ،سیستم ایمنی بدنتو قوی کن ،سعی کن مصرف ویتامینها رو بالا ببری ،لباس زیرتو  هرروز عوض کن ،بدنت رو خشک نگهدار و لباس زیر حتما نخی ،اگه متاهل هستی حتما رابطه کنترل شدا داشته باشید ،اگه متاهلی حتما همسرت هم درگیر شده ،

بهترین روش کرایو کردن هست ولی اگه میخوای سنتی پیش بری طول میکشه و دیر نتیجه میگیره و ممکنه بیشتر بشه تو این فاصله ،

سرکه سیب به منبه بزنید و روی زگیلها بمالید تا جایی تحمل دارید بماند ،

از عطادی روغن درخت چای بگیرید روی زگیلها بزنید  

سیر بکوبید روی زگیلها بزارید. 

پیاز بکوبید یا له کنید روی زگیلها بزارید ،

جوش شیرین در اب حل کنید داخلش بشینید فقط توجه داشته باشید ک ظرفی ک داخل میشینید حتما تمیز باشه،

روغن کرچک روی زگیلها بمالید ،

اینها یسری راه حلهای خونگی ،ولی زمان میبره تا نتیجه بگیری ،برو بسوزون یا لیزر کن ،

بله مصرف زیاد هرچیزی ضرر داره ،ولی اگه همه ی اینها درست مصرف بشن باعث بهبود میشه 

بله برای افراد سالم حرف شما درسته.  ولی اشخاص بیمار نمیتونن هرچیزی بخورم. سریع واکنش نشون میده به قول حکیم خیراندیش غذای تو  دوای تو من کاملا امتحان کردم دوتاشون خوب نیستن

ممنون عزیزم.میگم اگه سیر بخورم برا شیر دهی ضرر نداره مثلا شیرم بو نمیگیره ک نی نی نخوره؟

هرچیزی ک فکر میکنی بهت آسیب میزنه یا ممکنه کوچولو اذیت بشه مصرف نکن ،چیزای دیگه رو استفاده کن

از بین بردن جرم و سفید کننده دندان

🔹️برای از بین‌بردن جرم دندان ها نصف فنجان جوش شیرین و آب  را بام مخلوط کنید سپس آب لیمو را  به ترکیب اضافه کرده و به دندان ها بمالید. بعد از ۱ دقیقه بشویید با اینکار دندان شما سفید میشم

اما باید به تکرار انجام شود