2777
2789
عنوان

ضد آفتاب رنگی سیگل خوبه یا نه؟

962 بازدید | 6 پست

بچه ها این ضد آفتاب خوبه اگر خوبه کدوم رنگش با چه spf برای پوست خیلی سفید بهتره یکمم پوشانندگی داشته باشه  

به نظر شما از بین سیگل ، پریم ، سینره کدوم بهتره؟!

دکتر به من گفت بهترین ضد آفتاب ایرانی سی گله مرطوب کننده هم داره قیمتشم نسبت به خارجی پایینه من چند سال استفاده میکنم راضیم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر به من گفت بهترین ضد آفتاب ایرانی سی گله مرطوب کننده هم داره قیمتشم نسبت به خارجی پایینه من چند ...

شما رنگیش استفاده میکنی یا بی رنگش به نظرتون رنگیش کدومش خوبه واسه پوست خیلی سفید

شما رنگیش استفاده میکنی یا بی رنگش به نظرتون رنگیش کدومش خوبه واسه پوست خیلی سفید

من پوستم خیلی سفیده از بی رنگش استفاده میکنم باز با این حال سفید تر میشم اگه رنگی خواستی از فروشنده دارو خانه مشاوره بگیر

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .