2777
2789

هفته ای یکبار سرم میزنم ولی چون رگهای نازک دارم پیدا نمیکنن و کبود میشم دیگ خسته شدم از سرم رنگ پوستم گچ شده همش بی حالم و انرژی ندارم .چیکار کنم فشارم بره بالا 

مرا از جایی که گمان نمی‌کنم روزی ده 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت افت فشارت چیه؟!  کم خونی؟! 

منم افت فشار دارم مواقعی ک خونریزی پریودیم زیاده... پفک چی توز موتوری بخر بسته ای 15 تومنه نمکش زیاده نصفش بخور یا کلش دوالی سه درجه فشار میره بالا یا یه مقدار نمک بریز زیر زبونت یا یا قاشق عسل بگذار زیر زبونت... یا همراه غذات خیار شور بدون سرکه بخور

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
علت افت فشارت چیه؟!  کم خونی؟!  منم افت فشار دارم مواقعی ک خونریزی پریودیم زیاده... پفک چ ...

جراحی داشتم تو عید . باردار هم هستم .نمیدونم چیکار کنم میگن نمک زیاد نباید بخورم

خوراکی های مقوی مثل آجیل فکر کنم خوب باشه  خرما و چیزایی که قند طبیعی داشته باشن بازم نمید ...

میخورم آجیل و خرما ولی دکترم همش سرم مینویسه 

جراحی داشتم تو عید . باردار هم هستم .نمیدونم چیکار کنم میگن نمک زیاد نباید بخورم

جندتا دونه پفک اشکال نداره یا همون نمک زیر زبون... من خودمم یه دوره ب این روز بودم هفته ای یه سرم در طول هفته هم پفک و نمک ازدستم نمی افتاد

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
از لحاظ خورد و خوراک برس به خودت پسته و مغزی جات بخور،جگر سیاه گوسفندی،آب هویج،عصاره گوشت توی شیشه د ...

والا چون باردارم زیاد میل غذا ندارم ولی مثلا اجیل میخورم یا شده کم کم غذا میخورم اما فشار بالا نمیاد ک نمیاد

جندتا دونه پفک اشکال نداره یا همون نمک زیر زبون... من خودمم یه دوره ب این روز بودم هفته ای یه سرم در ...

اتفاقا پفک دارم خونه امتحان میکنم. ممنونم