2777
2789
عنوان

بچه ها در مورد مادر شوهرمه

550 بازدید | 43 پست

مادر و مادر شوهرم چند وقت پیش بگو مگو کردن حالا از قدیم اینا بهم حسودی میکردن و ابشون تو یه جوی نمیره...الان من بخاطر مادرم با مادرشوهرم قهرم چند وقتی هست نمیرم اونم نمیاد..هروزز استوری میزاره من حلال نمیکنم کسی که اشکمو در اورد و ادمای دورو و فلان اینا ..سوالم اینه ایا آهش نمو میگیره؟اخه خیلی بچمو دوست داره چند وقته ندیدش همشم عکسشو که رو پروفایلمه چک میکنه🥺🥲چجوری برم اشتی

مامانِ دوتا پسر شیطون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوای مادرت و مادرشدهرت ربطی به شما نداره گناه داره بنده خدا 

پاشو برو 

آشتی نمیخواد همینجوری یه شب برو

به نام بخشنده ی مهربان، یاورِ بر حق، خداوندِ ایثار و انصاف. 🌺خداوندا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار...🙏 خداوندا دستم را بگیر... 🙏

با همسرت بفرست بچتو  والا نمی‌دونم آهش میگیره یا نه من خودمم تو روابط با پدر ومادرامون گیج میشم ای کاش یکم درک کنن بچه هاشونو

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶