2777
2789

خانما این درسته که میگن بارداریه دختر به مادرش میره؟ مادره من سر داداشم متنفر بوده از غذاهای کبابی، الان منم اینطورم، چیزای سردو بستنی دوس داشته بازم اینطورم. مدله شکمم افتاده به پایین و تیز هست،دقیقا مثلشه.مدام خوابش میومده منم همینطور. ممکنه نی نی منم پسر باشه؟؟؟؟

میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱

منم از ویار داشتم می مردم ولی مادرم اصلا اذیت نبود

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من که هیچ شباهتی به مامانم ندارم. 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

نه هیچ ربطی نداره اینا همش چیزایی که ما خانوما تو ذهنمون میسازیم بمن همه میگفتن دختره ویارت خوردنت و قیافت بچم پسر شد

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

اگ سینه راستت بزرگتر شده بچت پسره

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
اگ سینه راستت بزرگتر شده بچت پسره

اوهوم

من خواهر ندارم دختر دوس دارم.ولی شوهر پسر دوس داره.هی هرچی خیره هی سلامت باشه

میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱