💜💜تو همونی هستی که تصمیم میگیری باشی 💗💗پاسخ به سوالات احتمالی⬅ واقعا عاشق ریاضی؟بله 🤍ریاضیت خوبه؟ بله🤍چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ چون وقتی که مدرسه میرفتم ریاضیم عالییی بود🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر خوب برو هر دکتری توی یه چیزی خوبه یکی دستش سبکه بزای سزارین یکی توی درمان عفونت خوبه یکی برای نازایی خوبه ببین تو شهرتون کدوم دکتر زنان برای عفونت خوبه.
فکر کنم داری خوب میشی داره برون ریزی میکنه منم عفونت ادراری بدون هیچ علامتی داشتم فقط با آزمایش مشخص شد یه هفته سفکسیم خوردم و حین خوردن قرصها سوزش ادرار شدید گرفتم و چند روز بعد خوب شدم بعدش آزمایش دادم دیگه عفونت نداشتم
با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
پریود که بشی درست میشه عفونت و باکتری داره خارج میشه
منم عفونت دارم همراه باخارش و سوزش وقتی پریود میشم تا یکی دو روز خوبم بعدش دوباره شروع میشه عفونتم ترشحات داخل واژنم سفید و خامه اییه روم نمیشه برم دکتر تورو خدا راهنماییم کنید😭
عزیزم منم کلافه بودم خیلی اروم اطراف واژنت بشور دشن بکش چرک و عفونت بیاد و اب و نمک بشور شورتاتو بشور اتو کن و داخل تشت اب سرکه و جوش شیرین بریز 20 مین بشین داخلش 7 روز یه روز درمیون... اگه پارتنر داری اونم بهداشت رعایت کنه و یه مدت کاندوم استفاده کنید و قرص فلوکونازول بخور مثلا فردا ظهر ناهار بخور معده پر باشه و بخور قرص رو... و باز هفته دیگه دقیقا سر ظهر بخور و از پماد بتامتازون بزن ب واژنت