2777
2789
عنوان

خانوما چجوری باردار میشین؟تاحالا هیچ اقدامی نداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 27 پست
جدی من خواهر ندارم.از مامانمم روم نمیشه بپرسم خانواده شوهرم که دیگه بیخیال. نمیفهمم مثلا آدم یه هف ...

یه هفته مگه ادم میفهمه بارداره😁 هیچی چی میشه خیلیا تااخر بارداری رابطه دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه جلگیری کردم ولی نه با قرص و، ک ن د م .

اینی میگی جلو گیری طبیعیه منم همینجور باردارم دخترم داره به دنیامیاد😁قرار بود برم عکس رنگی همون ماه جلوگیری طبیعی داشتم برم عکس حامله شدم🥴

جدی من خواهر ندارم.از مامانمم روم نمیشه بپرسم خانواده شوهرم که دیگه بیخیال. نمیفهمم مثلا آدم یه هف ...

همون رابطه معمولی فقط جلوگیری نمیکنی 😐

و‌فرتی بعدش نمیری حموم یا دستشویی نیم ساعت بعدش میری

اولین روز  پریودتو مشخص‌میکنی ۱۴ روز بعدش تخمکگذاریته از دوروز قبلش میری تو اقدام تا سه روز بعدش 

وقتی موعد پریودت رسید و‌پریود نشدی ۵ روز صبر میکنی بی بیچک میزنی مثبت شد مبارکه نشد دوباره صبر میکنی پریود نشدی میری آزمایش مثبت شد  مبارکه نشد منتظر پریود میمونی و  بسم الله دوباره از اول 

باید مراحل قانونیشو طی کنی کلی کاغذ بازی داره بعد که موافقت شد پروندتو میفرستن برای بالادستیا بعد از ...

🤣🤣🤣فک کنم سوژه شدم رفت.

والا رابطه زناشویی داشتن به معنای اقدام به بارداری نیشت.

میگم اقدام نکردم نه اینکه رابطه ندارم .

جلوگیری هم روش طبیعی بوده

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد
🤣🤣🤣فک کنم سوژه شدم رفت. والا رابطه زناشویی داشتن به معنای اقدام به بارداری نیشت. میگم اقدام نکر ...

اونجوری گفتم بخندی عزیزم ناراحت نشو ایشالا یه نی نیه تپلی مپلیه خوشگل خدا بهت بده🥰🥰🥰

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
آره .من دوسال جلوگیری داشتم .بعد ک خواستم اقدام کنم دکتر گفت تا سه ماه اگر نشدی دوباره بیا .ولی همون ...

سلام روش جلوگیریتون چی بود؟تبلی تخمدان نداشتی؟

اینی میگی جلو گیری طبیعیه منم همینجور باردارم دخترم داره به دنیامیاد😁قرار بود برم عکس رنگی همون ماه ...

نه فکر کنم شوهر من خیلی جوانب احتیاط رو رعایت میکنه

یعنی ممکنه با همون اولئن دفعه باردار شد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

مطالب این تاپیک بخون  برای تقویت و زود باردار شدن داره 

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت مطالب این تاپیک ...

متشکرم عزیزم.حتما تاپیکش رو ذخیره میکنم