2777
2789
عنوان

خواهرشوهر نعمته

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوتا دارم یکی از یکی بهتر واقعا خانوم و مهربون منم سه ساله ازدواج کردم واقعا جز خوبی و مهربونی چیزی ندیدم ازشون با اینکه هم سن و سالیم ولی انگار همیشه دو تا حامی بزرگ دارم🥰🥰🥰🥰🥰🥰

خواهرشوهر مجرد حسود عذابی الهی است خدا قسمت کافر نکنه😈😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من با خواهر شوهر دومیم اوکیم. فاصله سنی‌مون زیاده حدود ۱۲،۱۳ سال. اما خیلی خوب درک میکنه و کلا باشعوره هم خودشو دوست دارم هم بچه‌هاشو😇❤️ 

دوست عزیزی که نظرت مخالف نظر منه، لطفا ریپلای نزن ممنون😙

من ازمادروخواهرشوهرام ناراضیم دلیل هم دارم ولی خودم دوتاپسردارم دوس دارم مادرشوهرخوبی برای عروسام باشم امیدوارم باآدمایی که فرهنگمون یکیه وصلت کنم وباهم دیگه خیلی خوب کناربیاییم

به همین خیال باش 😂😂✋️  من دوس ندارم ولی

چرا خب؟ 😂

مامان خودم ، عمه هامو از خاله ام بیشتر دوس داره و باهاشون راحتتره 

البته اگه خواهر شوهرم خوب باشه ، منم براش خوبم 😁

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

اقا این عروسا چقد نامردن که اسم خواهر شوهرو بد کردن😂😂  من خودم یه نمونه کمیاب ، خواهرشوهر خو ...

دقیقن مننمم ینی اصن روی حرف زدن ندارم فقط تو گوشی وراجی میکنم اونم باکلاس😂مثلن قربونت بشمو قربونم بریو اینا

ولی رو در رو فقط ی لبخند ملیحح😂

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.