2777
2789
عنوان

خواهرشوهر نعمته

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 94 پست
من اتفاقا همیشه میگم ، اگه خواهر شوهر داشتم مثل خواهر خودم باهاش رفتار میکنم 

به همین خیال باش 😂😂✋️ 

من دوس ندارم ولی

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

کلا خانواده ی شوهرم خیلی خوب هستن خدا رو شکر. رابطه مون صمیمی و محترمانه است 

سه تا خواهر شوهر دارم . رفتار خوبی دارن با عروس هاشون 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربون خواهر شوهرم برم از حسودیش اصلا خونمون نمیاد 🤣🤣بدونه خونه مادرشوهرم هستیم نمیاد یا اگه اون اونجا باشه بدونه ما داریم میریم اونجا بلند میشه میره ماشدیم بسم الله اون جن 

خوش به حالت.. تو از بنده های برگزیده خدایی

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

من ۴تا دارم دوتاش ازدواج کرده دوتاش مجرده قصد ازدواج ندارن یکی از یکی بهترن با عقدو نامزدی و عروسی ۴ساله تو خانوادشونم 😍

خیلی کمک میکنن بهم تو کارا مثلا شوهرم ماهی گرفته بود ما عروسی بودیم برادرشوهرم برده بود خونه تا از عروسی اومدیم پاک کرده بودن شسته بود بسته کرده بودن برام🥲

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️
من اتفاقا همیشه میگم ، اگه خواهر شوهر داشتم مثل خواهر خودم باهاش رفتار میکنم 

خداییش خواهر شوهر خوبم مثل خواهره من خودم خواهر ندارم ولی خواهرای شوهرم مثل خواهرن برام خیلیی دلسوزمن مخصوصا چون ازشون کوچیکترم

خوب باشه یا ن من ندارم😄

ولی یکی از برادر شوهرام خوبه موقع رفتن ب خارج ۱ تومن داد بهم

عیدم ۵۰۰ زد برام دستش دردنکنه البته منم خیلییییی خوب بودم واسش ولی زنش خیلیییی بده

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️