2777
2789

کسی میشناسدش؟؟؟ الان دیدم تو انستا از صداش کلیپ موسیقی ساختن 

چند نفر کامنت دادن که شوهر این خانم که گویا ترک هستن همسرش رو طلاق داد سر همین قضیه کلیپ و این خانم هم خودکشی کرده 

خیلی ناراحت شدم 

کسی از راست و دروغ بودنش اطلاعی داره؟ طفلی گناه داشت 

ا

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم راست و دروغش رو نمیدونم بچه ها

چندین نفر کامنت داده بودن

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
عمدا صداشو پخش کرده بود؟؟

نمیدونم تو خونه با بچش بچگونه حرف میزنه از بچه فیلم گرفته 

نمیدونم خودش کلیپشو گذاشته تو فضای مجازی یا کسی پخشش کزده

ولی به شدددت وایرال شده

دیگه خودکشی و طلاق زیاده رویه 

میگن بخاطر اینکه خیلی مسخرش کزدن شوهره طلاقش داده و خانم هم به خاطر طلاق خودکشی کزده

خدایی اکه سر همچین قضیه الکی یی طلاقش داده باشه خیلی نامرده