2777
2789
عنوان

سالن کراتین مو مشهد

3235 بازدید | 31 پست

سلام

کراتین مو مشهد کجا راضی بودید؟ چقدر هزینه ش شد؟؟

چه مدت روی موهاتون موند؟

قبلا کراتین کردم ولی از سالن راضی نبودم

مرکز کراتین بهم معرفی کنید مشهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نغمه و نگین

سالنی میخام که کار تخصصی ش این باشه

دفعه پیش ، با اینکه چندبار رفتم ولی چون آموزشگاه شده بود ، کارش خراب شد و موندگاری نداشت

جایی میخام که تخصص کراتین باشه و درگیری دیگه نداشته باشه و موادش خوب باشه

بستگی ب مراقبت خودتم داره  ولی من بعد یسال بیشار رفتم ترمیم فقط رشد ریشم فر بود بقیه موهام کرا ...

خیلی مراقب بودم

شامپو یانسی استفاده میکردم بدون سولفات.همیشه مراقبتم‌ کامل بود ولی موندگار نداشت

دفعات قبلی میشستم موهامو و یک سشوار میکردم انگار ابریشم بود ولی دفعه اخر نه

اره شاید اتوکشی خیلی مهمه برای همین سالن تخصصی میخام یک سالنی که تجربه داشته باشه چند میلیون پول ...

من ک‌واقعا راضی بوودم تصمیم گرفتم بهت معرفیش کنم شمام راضی باشی چون واقعا پول کمیم نیست 

قصدمم تبلیغ الکی نیست کلاهرجا میخاین برین تحقیق کن و کاراشونو تو پیج ببین 

من ک‌واقعا راضی بوودم تصمیم گرفتم بهت معرفیش کنم شمام راضی باشی چون واقعا پول کمیم نیست  قصدمم ...

مرسی لطف کردی

اونهایی که تبلیغی هستن مشخصه

الان رفتم پیچ‌ش رو دیدم

بهش پیام میدم ببینم چی میشه

کلافه شدم از ترس خراب شدن موهام و به ده تا پیج پیام دادم ولی کسی از اطرافیانم تجربه شخصی نداشته

ممنون