2777
2789
عنوان

سالن کراتین مو مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 3237 بازدید | 31 پست

رفیقم واسه عروسی رفت پردیسان . فکر میکردم پردیسان فقط ابرو انجام میده . ولی مثل اینکه گاهی واسه مشتری های قدیمی و دائم بقیه کارها رو هم داره . کراتین هم بپرس ببین داره یا نه . پردیسان الان حاشیه ملک آباده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیش نفیسه صابری نانوپلاستیا کردم موهام خشک و فر بود الان بعد یکسال اینقدر هنوز ابریشم و لخته که لذت میبرم واقعا راحت شدم از گره و موخوره.  ریزش هم نداشتم دوباره بیام مشهد میرم پیشش حاضر نیستم جای دیگه برم تو تهران چون نفیسه صابری مواد درجه یک برزیلی استفاده می‌کنه جلوی خودت

چیشد اسی کجا رفتی کراتین

خب من رفتم دفعه اول ریحانه درباری

ملک اباد ادرسش بود

تایم کنسلی داشت و رفتم

خوب بود و اینجوری بود که بعد کار باید۲ روز بعد میرفتی تا بشوره

سالن مخصو کراتین بود و دونفری انجام دادن . ۶ ساعت طول کشید

برای مجدد بهمن ماه رفتم نادیا فیروزی توی گلشن

اونم خوب بود ولی شستن نداشت.دونفری انجام دادن و بازم ۶ ساعت شد

هردو کیفیت و موندگاریشون یکی بود

ولی درباری گرونتر بود

هردو پیج اینستا دارن

خب من رفتم دفعه اول ریحانه درباریملک اباد ادرسش بودتایم کنسلی داشت و رفتمخوب بود و اینجوری بود که بع ...

این دفعه الهه رو امتحان کن هم همونجا میشوره هم دائم میمونه هم تا حالا شاین اینجوری رو هیچ مویی ندیدی دکلره سوخته هم باشه صد درصد صاف میشه

سلام عزیزم من یکسال پیش یه دختره جوون بود باهاش از طریق یکی از دوستام اشنا شدم رفتم پیشش کراتین کردم خداییش ن ریزش گرفتم هم خیلی موندگاری خوبی داشت الانم برای ترمیم ریشه میخوام برم پیشش ینی ما ۴تا خاهریم هممون فرفری هممونم مشتری ثابتشون شدیم و پیشنهاد میکنم 

سلام من پیش یه خانوم رفتم پیجشونو اتفاقی توی اینستا دیدم سیما غلامزاده توی سید رضی بود فک‌کنم منکه خداییش راضی بودم خیلییی خوش اخلاقه واقعا من خسته نشدم زیر دستشون خیلی باسواد و حرفه ای بودن 

خب من رفتم دفعه اول ریحانه درباریملک اباد ادرسش بودتایم کنسلی داشت و رفتمخوب بود و اینجوری بود که بع ...

قرنطینه دادن خیلی وقته که منسوخ شده ضرر داره من پیش نفیسه صابری کارم کلا دو ساعته تموم شد موهام تا خط لباسه