2777
2789
عنوان

گیر کردم تو شبی که گفتی باید جدا شیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3507 بازدید | 110 پست
چقدر منی

بخدا برای شوهرم همه چی تموم بودم و هستم نمیگم چون خودمم تعریف خودمو میکنم ولی انصافا 

هر شب از سرکار میرسه غذاش حاضر اماده خونه تمیز خودم تمیز مرتب ارایش کرده لباس انچنانی پوشیده و اینا میاد 

از نظر عاطفی چه از نظر رابطه جنسی همچی درجه یک ترین حالت خودشه 

نمیفهمم چشه چی میخواد دیگه زیباییم بخدا حتی از مادر خواهر خودش قشنگ ترم من تو فامیلشون همه منو میگن 

🥺 نمیدونم چی میخواد

خدایا دستمو بگیر….🖤
سلام  عزیزم این نظر آخرت بر چه پایه و تحت چه منبع و قانونی بود!؟ این حرفا چیه؟ کی میگه مردا... ...

از خدا براتون طلب صبر میکنم

شما همسن برادرم هستید، ایشون هم در حال جدایی هستند، وقتی بغض توی صداش را میشنوم دلم میخواد بمیرم، همسر ایشون هم بی عاطفه است

واقعا نمیشه گفت همه ی مردا یا همه ی زنا فلان صفت را دارند

اینجا اصلا جنسیت مطرح نیست

انسانیت مطرحه

با خوندن کامنتتون دلم گرفت خدا به شما و برادر غریب من هم رحم کنه بتونید از این امتحان الهی سربلند بیرون بیاین 

یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش                    میسپارم به تو از دست حسود چمنش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چیزی مادر بزرگم یادم داده بود میام تو شخصی بهت میگم انجام بده

باشه گلم بیا برام بگو 😢😢🙏

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
بخدا برای شوهرم همه چی تموم بودم و هستم نمیگم چون خودمم تعریف خودمو میکنم ولی انصافا  هر ...

ببین درخواسستتو قبول کردم آجی؟؟ 🌺🙏میرم. تو درخواست‌ها که پیشنهاد دوستی دادی اسمت نیس 🤦🏻‍♀️

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏