2777
2789
عنوان

همسر سابقم..

| مشاهده متن کامل بحث + 7038 بازدید | 126 پست
با این چیزهایی که تو این تاپیک گفتی کاملا مشخصه شوهرت میدونسته خیلی وابسته اش هستی شک نکن زیر سرش ...

ممنونم عزیزم.یه هفته بعدش چند تا پیام داد محض خالی نبودن عریضه.بعدم گفت پس منو ببخش چون میترسم اتفاق بدی برام بیفته.منم تهدیدش کردم اگر دوباره بهم پیام بده به جرم مزاحمت ازش شکایت میکنم.و الان بیشتر از یک ساله که هیچ خبری ازش ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز به این فک کن اون نخواستت پس ات زد 😑 ببین الان سرش کجا گرمه تو نشستی غصه اونو میخوری بکش بیرون ...

والا من سر کار هم که هستم ، باشگاهم که هستم ، بیرونم که هستم یاد اونم...کاش خدا یه معجزه بکنه کلا هر چی توی ذهن و فکر و روحم از اون هست پاک بشه بره

ممنونم عزیزم.یه هفته بعدش چند تا پیام داد محض خالی نبودن عریضه.بعدم گفت پس منو ببخش چون میترسم اتفاق ...

میگفتی نترس ظالم = سالم به امثال شماها چیزی نمیشه

البته صبور باش ببین کی و کجا چوبش بخوره، خدا کمکت کنه از دل و ذهنت بندازتش بیرون

سعی کن پروفایل استوری وضعیت... چک نکنی داغونت میکنه

خودتم پروفایل های شاد و موفق بزار نگه داغونه

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔

عزیزم متاسف شدم ازین پیش آمد  

که به هیچ وجه انتظارش رو نداشتی 

اما این دنیا همیشه جواب خوبی ،خوبی یه نیست 

زیبایی 

جوانی 

و دوست داشتنی 

اولویت ت رو بذار روی خودت،حال خوب خودت 

حالات ت،دلتنگی هات رو بپذیر،اولین عشق بود،رو دست خوردی و حق داری غمگین و ناراحت باشی،همه ی این حالت هات رو قبول کن و ادامه بده ،ادامه بده ،زندگی رو ادامه بده ،به خاطر خود آینده چشم انتظارت که دستش رو به طرف تو دراز کرده که این روزهای سخت رو بگذرونی،حق داری ناراحت باشی. ولی 

بلند شو برقص 

بلند شد هر چند اون صدای وز وز تو ذهنت باشه