2777
2789
عنوان

همسر سابقم..

| مشاهده متن کامل بحث + 7038 بازدید | 126 پست
کار همشون همینه خداروشکر کن این قضیه زود فهمیدی دنیا به آخر نرسیده دیگه سعی کن بهش فکر نکنی الان دو ...

هنوز سر پا نشدم.گرچه خیلی راه هارو امتحان کردم...خیلی بد زمین خوردم.برام دعا کن آرامش بگیرم

عزیزم باورت نمیشه من بهش التماس میکردم میگفتم من دوستت دارم بیا مشکلات رو حل کنیم زندگیمونو درست کنی ...

چه مثل همیم....میدونم منم همچین چیزا خیلی شنیدم...

منتها فرقش اینه من هفت هشت سال زندگی مشترک داشتم 

الان با اینکه با مردی ازدواج کردم که دو دختر داره و ایشون هم جدا شدن...

خیل حالم بهتر از وقتیه که با همسر سابقم بودم

امروز سر سفره افطار بودیم به دختر کوچیکه همسرم تشکر کرد که بابا ممنون اجازه دادین برم اردو شهربازی منم گفتم بابات مثل گنجه با ارزشه قدرشو بدون .... دخترهمسرم که کلاس اوله گفت مامان شما طلای این گنجی خیلی با ارزش تری ....

دلم میخواست این صحنه ها رو همسر سابقم میدید میگفت کسی باهات ازدواج نمیکنه بکنه هم مرد بچه دار و بدبختی هست

حضور این مرد بچه دار با دو فرشته ش برای من خیلی‌ با ارزشه با وجود سختی های زندگی...  همسرم و دخترانش برام هدیه و لطف خدایی هستن 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که یک سال شد جدا شدم.ولی واقعیتش جز دو سه نفر مورد خاصی نداشتم.اونم‌ چون هنوز همسر سابقمو دوست دا ...

این حست طبیعی هست اما جایی بازگو نکن 

هرکی پرسید از علت طلاقت نه ابراز خوشحالی کن نه ناراحتی بگو برای هم نبودیم بذار خواستگار بیاد خونتون حتی اگر نپسندیدی جواب رد بده

با خانواده بیشتر باش با وقارتر از قبل باش رفت و آمد ت رو حواست باشه رفتارت طوری باشه که حرف برات نباشه امیدوار به آینده باش رابطت با خدا بیشتر از قبل باشه بهش توکل کن 

من خیلی امیدوار به خدا بودم میدونستم دستمو میگیره و دوستم داره.... مطمئن باش خوشبخت میشی عزیز 

راستی منم تا مدتها همسر سابقم تو ذهنم بود اما بفکر ایندم بیشتر بودم طوری رفتار میکردم که انگار نبوده و همسرم رو عاقلانه انتخاب کردم .

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
امیدوارم واقعا اینطوری که میگی بشه بلکه این قلب درد کشیدم آروم بگیره...بخدا نابود شدم با این کارش..

غصه نخور گلم خدا خیلی بزرگ و مهربونه بهت قول میدم سر نماز صبح از ته دلم واسه خوشبختیت دعا کنم قشنگم

این حست طبیعی هست اما جایی بازگو نکن  هرکی پرسید از علت طلاقت نه ابراز خوشحالی ...

باورت نمیشه هیچکس هیچ حرفی بهم نمیزنه اما خودم از خانوادم،از فامیلام،از دوستام و همکارام خجالت میکشم که شوهرم ولم کرده رفته

خدا رو شکر که به آرامش رسیدی..ان شاءلله همیشه خوشبخت و شاد و سلامت باشین.

ممنونم سلامت باشین...

قطعاً این زندگی هم سختی های خاص خودشو برام داشته و داره اما چون همسرم و بچه ها الحمدلله خوبن...سعی میکنم شاکر خدا باشم

لطفاً برام دعا کنید بتونیم همیشه روابطمون رو خوب نگه داریم....

شما هم ان شاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشین 

غصه نخور گلم خدا خیلی بزرگ و مهربونه بهت قول میدم سر نماز صبح از ته دلم واسه خوشبختیت دعا کنم قشنگم

ممنون میشم عزیزم.خدا خیرت بده.امیدوارم هر چی از ارامش و خوشبختی برای دیگران میخوای توی زندگی خودت هم جریان پیدا کنه❤️

ممنونم سلامت باشین... قطعاً این زندگی هم سختی های خاص خودشو برام داشته و داره اما چون همسرم و بچه ه ...

ان شاءلله آرامش و خوشبخیتیون پایدار باشه،کنار هم سلامت و شاد باشین و عاقبت به خیر بشین.ان شاءلله بهترین ها براتون رقم بخوره❤️

باورت نمیشه هیچکس هیچ حرفی بهم نمیزنه اما خودم از خانوادم،از فامیلام،از دوستام و همکارام خجالت میکشم ...

خدارو شکر که اینقدر عاقل و فهمیده هستن

میدونم حس سختیه خصوصاًاین مورد که طرفت بزنه زیر کاسه و کوزه با وجود مشکلات رفتاری از جانب خودش... بعد انگشت اتهامش سمت شما باشه

برو خوشحال باش که باهاش زیر یک سقف نرفته بودی

من الان تموم خوشحالیم اینه که ازون بشر بچه دار نشدم دو سقط داشتم اونم از بچه بدش میومد..اما من دنبال بچه دار شدن بودم 

میگم خدا خیلی هوامو داشت یکیش بخاطر این مسئله هست

شما هم خدا دوست داشته که نذاشته با این بشر بری زیر یک سقف بهتر خوبه حداقل مغز اون معیوب شد والا شما هم مثل من بزور خودتو پای اون زندگی میخواستی نگه داری چون طرفتو دوست داشتی.... برو گلم شاکر باش از فردا روحیت رو عالی بگیر اینهمه لطف خدا نصیبت شده مثل من هفت هشت سال زندگی نکردی مریضی نکشیدی سقط نداشتی تحقیر نشدی با مریضی جدا نشدی که بعد بهت بگن هیچکس نمیگیردت بگن فلانییکسال تنهایی زندگی نکردی و یک سال و نیم بلا تکلیف نبودی... خدا اینارو برات نخواسته عزیز برو گلم شاد باش و شاکر و بنده خوبترین برای خدا باش که اینهمه هواتو داشته 

مطمئن باش خوشبخت میشی 

ممنونم ازت عزیزم..خیلی لطف کردی..برام دعا کن.

لایق باشم حتماً عزیزم   

راستی سوره یس رو که تو پستای قبلی گفتم به نیت ازدواج حتماً بخون ، خوشبخت باشی.

با این چیزهایی که تو این تاپیک گفتی

کاملا مشخصه شوهرت میدونسته خیلی وابسته اش هستی

شک نکن زیر سرش بلند شده بوده و قطعا کیس های زیادی داشته

دعا میکنم یه همراه خوب سر راهت قرار بگیره

بعد جدایی هیچی نگفت یه پیامی زنگی حلالیتی؟

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
بخدا به حرف راحته.من دارم جون میکنم فراموشش کنم نمیتونم.خودمم خستم از این وضع خودم

عزیز به این فک کن اون نخواستت پس ات زد 😑 ببین الان سرش کجا گرمه تو نشستی غصه اونو میخوری بکش بیرون از گذشته سر خودتو گرم کن لباسای خوب بپوش دوست پیدا کن برو باشگاه برو کافه نشستی کنج اتاق معلومه هر طرفو میبینی یادش میفتی سرت گرم شه راحت فراموش میکنی بعد بگرد دنبال یه کیس عالی یکی که آدم باشه مرد باشه