2777
2789

من خودم دوتا برادر ناتنی دارم،تاذحدود۱۳سالگیم نمی‌دونستم که نابرادریم هستن،مادرم بخاطر اونا به ماهم زیاد محبت نمیکرد،چون نمیتونست به اونا زیاد محبت کنه به ما هم کمتر میکرد،خیلی مواظب بودیم که ناراحت نشن ،با ما دعوامیکردداما به اوناهیچی نمیگفت،بهترینذغذاها برا اونا بود،موقع ازدواجشان بهترین خونه و ماشین و پدرم براشون تهیه کرد،وجالبه هنوزم که همون ازدواج کردیم اجازه نمیده ما که مادرمون یکی هست بدون اون دوتا برادرم مهمونی خونه مادرم بریم،میگه همتون باهم بیاید،یا حداقل یکی از اون برادراتون تو جمع باشن،این رفتارهای مادرم باعث شده هیچ وقت فرقی نداشته برادر ی که مادرش با مادر متفرق میکنه،حتی محبوبترین بخاطر نوع رفتارش

برادرم

مادرم به همه مون محبت میکنن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من یه برادر ناتنی داره تازه دنیا اومده نمیدونم چرا ازش بدم نمیاد با اینکه مادرش خیلی بد اومد تو زن گیم و زندگیمو خراب کرد

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

پرو کسی تلگرام کی داره بهم بده کارم واجبه

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔

مادر برادرام زنده هست و گاهی رفت و آمد دارن،عید،روز مادر ،امابرادر ناتنی کوچیکترم همیشه میگه هیچ حسی بهش ندارم چون حتی شیرشم نخوردم.

اما طفلک زنداداشام دوتا مادرشوهر دارن😵‍💫

و خواهر شوهر هم از دوتا خانواده ی جدا خواهرشوهردارن

[QUOTE=286061428]مادر شما یه فرشته زمینیه[/QUOT 

مادرم هم اگه مشکلی داشته باشه گاهی وقتا فقط اون دوتا رو در جریان می‌ذاره تا ما ها.همیشه برادرهای کوچکترمو به اونا میسوزه از اونا میخواد که نصیحت کنم برادرهای کوچیکمو

من‌خودم یه نامادری ام کاملا رفتار مادرتون رو‌درک میکنم واقعا نامادری بودن از مادر بودن خییییلی سخت تره چون از همه رفتارهات ممکنه سو برداشت بشه و باید کاملا محافظه کار باشی و متاسفانه با وجود همه زحمتی که میکشی باز هم به چشم نامادری دیده میشی خلاصه نامادری برای بچه های امروزی  که عصر فرزند سالاریه واژه مظلومیه

گران باش بگذار مردم بهایت را بپردازند ادمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند.