2777
2789
عنوان

رابطتون با خواهرم برادر ناتنی چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2194 بازدید | 25 پست
بایدم باشه بزرگ کردن بچه ی کس دیگه ای کار راحتی نیست اونم با محبت و مهربونی  رفتار برادرای نات ...

به مرور خیلی بهترشدن،بچگی تا نوجوونیشون خیلی سرکش بودن،اماذمادرمدخیلی صبوری کرد،هرگز رفتارشان رو گلایه نمی‌کرد به پدرم،حتی خیلی وقتا ماهارو هم پاسور اونا میکرد،مثلا می‌گفت امروز همه ی بچه ها اذیتم کردن سرم درد میکنه،اما الان که۳۵,۴۰سالشونه خیلی احترام مادرمون دارن،خیلی زیاد

من‌خودم یه نامادری ام کاملا رفتار مادرتون رو‌درک میکنم واقعا نامادری بودن از مادر بودن خییییلی  ...

کاملادحق باشماست،الان که برادرهای من بزرگ شدم،میگن که مارو اطرافیان و میکردن که نامادری بدمیشه،حرفاشو گوش نکن،خوبیتو نمیخواد،دیدی چقد فرق میزاره،دقیقا بعد هربار مهمونی عمو و عمه ای برادرای ناتنی خیلی مادرمون اذیت میکردن،چون بقیه با حرفاشون و رفتاراشون عصبیشون میکردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مرور خیلی بهترشدن،بچگی تا نوجوونیشون خیلی سرکش بودن،اماذمادرمدخیلی صبوری کرد،هرگز رفتارشان رو گلا ...

مادرتون زن خیلی خوبیه انشاالله هرچی از خدا میخواد بهش بده 🙏🌹

برادرای کوچیکترم تو مهمونا آنچنان با برادرهای ناتنیم درد و دل میکنن و ساعتها یه گوشه می‌شینم صحبت میکنند که همسرم همیشه میگه از اینهمه صمیمیتی که بینشون هست و احترامی که بینتون هست تعجب میکنم،از گل نازکتربهم نگفتیم،اما خانواده همسرم درسته خیلی باهم صمیمی هستن وحرفای خصوصی میزنم اما وقتی ازهمه دلخورباشم چنان حرفایی زشتی میزنن به هم که انگار قرار نیست آشتی کنن

[QUOTE=286061428]مادر شما یه فرشته زمینیه[/QUOT  مادرم هم اگه مشکلی داشته باشه گاهی وقتا فقط ا ...

خب حتما شخصیت موجهی دارن زیر دست خودش بزرگ شدن مادر بودن فقط به زاییدن نیست 

همین که یه بچه زیر پر و  بالت بگیری و یه فرد مفید تحویل جامعه بدی بزرگترین کاره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

قراره که ی برادر ناتنی داشته باشم هنوز ندیدمش ولی خب خونه جدا داره ولی فک کنم اگ مامانم ازدواج کرد صددرصد میاد اینجا و 8سال ازم بزرگتره واقعا نمیدونم چ حسی داره و چجوره چون تاحالا تحربش نکردم ولی دوس دارم واقعا مث برادرم باشه واقعا نمیدونم(:

قراره که ی برادر ناتنی داشته باشم هنوز ندیدمش ولی خب خونه جدا داره ولی فک کنم اگ مامانم ازدواج کرد ص ...

ایشالا که بتونین باهم رابطه ی خوبی داشته باشین.اگه سنش بالای بیست باشه راحت کنارمیاین،اما اگه بین۱۳تا۱۸باشه یکم تو این سن پسرها غیر قابل تحمل هستن باید تحمل کنین