2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه من بیرون کار کنم بعد بیام خونه هم کار کنم؟

بگو پس بشین یه گوشه ساکت باش غذات اماده شد نوش کن برو جلو تی وی لم بده کاری نداشته باش اگه خیلی رو تمیزی خونه حساسه میگی خدارو شکر مشکل مالی نداری با شرکت خدماتی هماهنگ کن تا یه مدت هر هفته یکیو بفرستن خونه تمیز کنن

بهونه دستش نده یه مدت ببین اروم میشه یانه اگه شد هیچ اونم هنوز عادت نکرده که بعضی چیزا داره تغییر میکنه از کنترلش خارجه اگه اروم نشد بگو دلیلت چیه بهونه میگیری   البته میبخشی میپرسم منع رابطه دارید؟ 

مادر شدن که فقط زاییدن نیست عزیزم

چرا قهر کردی چرا بحث میکنی‌؟

اونقدر با شخصیت و با متانت رفتار کن که به مرور شوهرتم از تو یاد بگیره قوی باش قهر کردن کار آدمای ضعیفه درکت میکنم الان روحیتم حساسه

ولی بدون دعوا و گریه باهاش صحبت کن بگو به خاطر بچمون باید زندگیمون رو بسازیم

تو میتونی

ببین انقد دیونه س نمیزاره کمکی بگیرم  میگه برام زن بگیر میگم کمکت کنه

بگو زن میگیرم من میرم خودتو زنت خوش باش  منم با بچم ولی اول تا میتونی زندگیتو حفظ کن بچه دار میشی بچه هم پدر میخواد هم مادر شما باهم زندگی میکنید اخلاقه همو میدونید انشاالله مشکلتون حل بشه

نه با اینکه خونریزی داشتم یک بار رابطه حذف نشده بود منع نشده بودم

شاید به خاطر رابطه باشه مثل قبل نمیتونه باهات باشه عصبانیه  جدیدا اینطور شده یا قبلا هم اینطور حرفا زده 

بگو زن میگیرم من میرم خودتو زنت خوش باش  منم با بچم ولی اول تا میتونی زندگیتو حفظ کن بچه دار می ...

ببین دایره صحبتاش فقط در این زمینه س نه چت می‌کنه نه خیانت دیدم ولی حرفاش مغزمو داغون کرده

🫥ن بندازش دور وگرنه بدنیا بیاد با هر دعوا سر راه قرار میگیره

چه بی وجدانی تو دیگه

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.