2777
2789

خودت هم میدونی نمیشه اون بچه رو به گناه نکرده بکشی

ولی میتونی خودتو تغییر بدی

اون بچه مادر قوی میخواد

تو الگوی اون بچه ای

خودت رو بذار اولویت زندگیت

به خودت و ظاهرت و اعصابت برس

احتمالا افسردگی گرفتی

اول افسردگیت رو درمان کن بعد جوری به خودت برس که شوهرت هم از وجودت لذت ببره و افتخار کنه

آدم قوی به خاطر یه دعوا فکر حذف بچش به سرش نمیزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگشته به من میگه تو رو گرفتم بیچاره شدم بدبخت شدم

خب یه ژاژی گف توام جوابشو میدادی(گرچه ادامه و کل‌کل تو دعوا بدترش میکنه) بعدم تو دعوا حلوا ک نمیدن مگه فیلم سینماییه ک بگه لعنتی بفهههههم من عاشقشتم😐😂 فداسرت عزیزم منم یبار تو بارداری دعوا بدی داشتم از دهنم دررفت ب شوهر و جوجه تو شکمم گفتم مرده‌شور جفتتون همون لحظه پشیمون شدم اینا میگذره غصه نخور 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

رد دادن دیگه بچه شده ابزار سواستفاده تو دعوای زن و شوهرا

بخدا ی حرفایی میزنن ادم برگاش میریزه

انگار اسباب بازی بندازن دور

سقط مگه الکیه

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
همش مواظب بودم قرص اورژانسی می‌خوردم فقط یک بار قرص نخوردم  بدون خواسته ی من باردار شدم

ای بابا،حالا خواست خدا بوده این فرشته رو بهتون هدیه داده

چرا عزا میگیرید،تا حالا که صبر کردی بازم صبر کن بچه به دنیا بیاد شاید زندگیتون خوب شد

به هر حال سه سال از ازدواجتون میگذره

پشته زمستانه دلم هست بهاری که نگو🍃
بخدا ی حرفایی میزنن ادم برگاش میریزه انگار اسباب بازی بندازن دور سقط مگه الکیه

قدیم دعواشون میشد عکس و لباسای همو پاره میکردن 

الان بچه رو میکنن میندازن دور 

خدایا خودت عقلشون بده

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

به من میگه دخترتم میخواد لنگه ی خودت بشه 

ببین مردا زیاد حرف میزنن و گوه میخورن شوهر من هر بار دعوا میکنیم تازه من بچه ندارم سنمم پایینه بهم میگه مجردی من خیلی خوب بود تورو گرفتم چکار مثلا ؟همش از این حرفا فوش و کنایه هم ایشالا زبونش لال بشه هست رو زبونش ولی من چی یه گوش در یه گوش دروازه به حرف هیچی نمیدن

جوابش رو دادم  یادم نمیاد چی  دوتا چک زد تو گوشم

بخدا شوهر منم همین جوریه اسی جوابشو میدم حمله میکنه بهم دست پامو میپیچونه من اصلا کل کل نمیکنم بگو بگو نمیکنم خودمو با یه کاری مشغول میکنم اونم میبینه ک من چیزی نمیگم اروم میشه