2777
2789

از اخرین پیامش، وقتی بهش گفتم برای همیشه خدانگهدار... بهم گفت اینطور نگو :)

بگو فعلا.. شاید خدا خواستو برای هم شدیم..

اگه نشد ک هم انشاءالله خوشبخت بشی با کسی دیگه ایی...

هنوزم فالوم داره استوری هامو چک میکنه..

احتمالا هنوزم شمارمو داره..

بهم گفت تو فرشته ایی...گفت هرکی کمکی خواستی روم حساب باز کن و نه به عنوان رفیق نه به عنوان ی عشق... به عنوان اشنا روم حساب باز کن.. و گفت فعلا(همون خدانگهدار خودمون)

و من فقط با اشک و بغض سکوت کردمو پیامی ندادم..

اونم پیامی نداده..

به نظرتون ممکنه بازم برگرده؟! خیلی دلم براش تنگه.. خسته ام از وانمود کردن ک دارم بیخیالش میشم😔💔

friendly.. من و رفیقم🫀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بر میگرده❤️

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

کی بود؟؟؟

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

کسی که یه بار رفته ! حالا با هر عنوانی فعلا ، خدانگهدار اینا همش حرفه اگه میخواستت حتی اگه کتکش هم میزدی می موند ! 

کسی که یه بار بره دیگه رفته برگشتش به درد نمی خوره چون ممکنه دوباره سر کوچیکترین چیز دوباره هم بره

دیگه  وقتی کات کرده این روضه ها چیه میخونه؟ شعر میگه؟ادم یاهست یا نیست این هندی بازیا دیگه شعاره به نظرم راست میگن که بعضی از ما ادما سواد رابطه و حتی سواد قطع رابطه هم نداریم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

وقتی هردو هم رو میخواید جدایی چرا

خندیدن یک نیایش است   لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏 بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐 
اگه ناراحت نمیشی بگو چرا کات کردی؟

چون یبار بهش گفتم بنا به دلایلی کات کنیم، اون گفت نزن این حرفو من بدون تو نمیتونم و فلان.. منم گفتم باشه.. بعد چندوقت دوباره گفتم بیا کات کنیم.. اولش خیلی ناراحت شد بعد گفت باشه ادم نمیتونه تو زندگی کسیو به زور نگه داره.. و دیگ براش مهم نبود و قبول کرد😔الان دارم دیوونه میشم.. صداش تو گوشمه.. شوخی هاش جلو چشامه.. تیکه کلاماش شده تیکه کلامام... ی ثانیه نمیتونم بهش فکر نکنمم😔

friendly.. من و رفیقم🫀
پسر حس ی عاشق رو داره درسته؟چون از خودگذشتگی داره..برا ی عاشق سخته این حرفارو زدن 

اره گلم  ❤️❤️

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏