2777
2789
عنوان

وقتی بهش گفتم برای همیشه خدانگهدار...

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون یبار بهش گفتم بنا به دلایلی کات کنیم، اون گفت نزن این حرفو من بدون تو نمیتونم و فلان.. منم گفتم ...

پس خودت کات کردی.واسه‌چی دوس نداشتی ادامه بدین؟

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
خب چرا وانمود میکنی که دوسش نداری؟؟؟ اگه دوسش داری بنظرم بهش بگو 

میدونه دوسش دارم استوری عاشقانه غمگین میزارم دریغ از ی چیزی گفتن...داره ذره ذره اب شدنمو تو استوری ها مبینه ولی حتی کلمه چیزی نمیگه تا اروم شم... خب لعنتی حداقل انفالو کن

friendly.. من و رفیقم🫀
چون یبار بهش گفتم بنا به دلایلی کات کنیم، اون گفت نزن این حرفو من بدون تو نمیتونم و فلان.. منم گفتم ...

خب چرا شل کن سفت کن می کنی ؟ عشق مردا یه کله اس یعنی تخته گاز می رن شما بهش حس عدم اطمینان دادی 💔

خب چت بود هی میگفتی کات کنیم😐😐😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
میدونه دوسش دارم استوری عاشقانه غمگین میزارم دریغ از ی چیزی گفتن...داره ذره ذره اب شدنمو تو استوری ه ...

اتفاقا داره لذت میبره ! می دونه دوسش داری و برای برگشتش بی تابی ، شما الان فقط داری اعتماد به نفس اون رو می بری بالا و عزت نفس خودتو میاری پایین 💔 اون اتفاقا عمدی انفالوت نمی کنه چون از علاقه یه طرفه شما داره لذت می بره

پس خودت کات کردی.واسه‌چی دوس نداشتی ادامه بدین؟

چون زندگی خانوادگی ارومی ندارم.. و خیلی اذیت میشم اونم میگفت جلو خانواده ات از خودت دفاع کن. ولی خب من نمیتونسم.. اون اذیت میشد قاطی میکرد

friendly.. من و رفیقم🫀

عزیزم اینجوری که معلومه بنظرم برمیگرده🥺♥

حالا گلم میتونم ازت یه سوال بپرسم راهنماییم کنی

حسبی الله♥                                                                 
چرا خودت جلو نمیری تو باعث کات شدی منتظری اون بیاد سمتت؟

چون نمیخوام حس کنه ک زیادی بهش وابستم. البته به صورت خیلی مستقیم بهش ی چیزایی گفتم.. گفتم لعنت بهت ک بهم ابراز علاقه کردی، لعنت بهت ک منو وابسته خودت کردی.. صدات تو گوشمه..نمیتونم فراموشت کنم..من دوست داشتم.. اون شبم فقط بخاطر خودت حرف از کات زدم.. ولی با این حال چیزی نگفتو و بهم گفت تو ی فرشته ایی بیخیال من شو فراموشم کن.. اگه خدا خواست دوباره مال هم میشیم.. اگه نه ک برات خیلی ارزوی خوشبختی میکنم.. و تو همونی بودی ک امید رو در من زنده کردی.. 

friendly.. من و رفیقم🫀
تو آب نمکی

بهترین کامنت 

بره دوراشو بزنه بعد ...

به مردی ک دوستت داره بگی خدا نگهدار اونوقت اونم چتی بگه خداحافظ...! بعد بگه خوشبخت بشی با کس دیگه!

اسی ایشون  دوستت نداره طبیعتا روت غیرت هم نداره ک گفته با کس دیگه ای خوشبخت بشی