2777
2789
عنوان

شما بگین من چکار کنم با این خواهر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 21 پست

چون کتک خورده رفتارش بدتر کرده کتک راه درست کردن رفتارش نبوده 

الانم از پدرتون خاطرات بد داره💔 و مدام داره ذهنش آزار میده 

تنها راهش اینه که همه تون برید پیش ی روانشناس تا اونم خاطرات دردناک کتک خوردن از ذهنش بره بیرون 🥀این خاطرات ممکنه یادشم نیاد ولی مدام ذهنش رو عذاب مبده و باعث آزار دیگرانم میشه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بعد همه اینا به خاطر اینه که محبت پدر ندیده 💔🥀

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اون داره درد می کشه و دردش این جوری داره نشون میده 

پدرتونم حق داشته آخه بعضی بچه ها غیرقابل تحملن 🥀🥀🥀

ي جوري با سیاست يا ی روانشناس باتجربه رفیقش کن شاید اون بتونه کمکش کنه 

بعد همه اینا به خاطر اینه که محبت پدر ندیده 💔🥀

منم دقیقا تو شرایط اون بزرگ شدم ولی اخلاقامون زمین تا آسمون فرق داره

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم
بنظرم بیش فعال بوده درمان نشده الان نمیتونه روی زندگی خودش تمرکز کنه آخه اصلا نرمال نیس به عنوان یه ...

واقعا نرمال نیست آخه هیچ نصیحتی تو گوشش نمیره به هیچ چیز فکر نمیکنه حتی دلش برا بچش نمیسوزه

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم
واقعا نرمال نیست آخه هیچ نصیحتی تو گوشش نمیره به هیچ چیز فکر نمیکنه حتی دلش برا بچش نمیسوزه

بآور کن یه مشکل روانی داره خواهرت 

حالا نمیدونم با دارو کنترل میشه یا نه ولی به چشم یه بیمار روانی بهش نگاه کنید کمتر حرص میخورین