2777
2789
عنوان

خیلی کم حرفم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 30 پست
بعدش که شناختی چی بهش میگی؟چجوری سر صحبتو باز میکنی؟چه حرفایی میزنی؟

بعدش بازم اونا حرف میزنن باهام😂😂😂😂 چی برم‌بگم اخه؟ خدا یک زبان داده دوتا گوش که بیشتر گوش بدیم

ولی دیگه طرف خیلی عزیز باشه و اینا درمورد درس و شغل و ایناش میپرسم مثلا میخواد ماشین بخره میگم چی شد دیگه خودشون شروع ب حرف زدن میکنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا چطور حرفت نمیاد مثلا اگه من و شما یه جا باهم بشینیم من بگم چه خبر شما جوابمو نمیدی؟با بگم ماما ...

راستش من خیلی میترسم که توی جمع حرف بزنم دست خودمم نیس 

با روانشناس هم مشورت کردم چند بار  

کتاب هم زیاد میخونم 

ولی دست خودم نیس توی جمع که میرم لال میشم نمیدونم چی بگم اگرم کسی چیزی بپرسه جواب کوتاه میدم 

(خوبم)(مرسی)(سلام دارن خدمتتون)(الحمدلله)(سلامتی)

بعد طرف دوبار اینطوری جواب میگیریخ از من دیگه نمیاد که حرف بزنه

بعدش بازم اونا حرف میزنن باهام😂😂😂😂 چی برم‌بگم اخه؟ خدا یک زبان داده دوتا گوش که بیشتر گوش بدیم ...

😂😂😂 

کاملا موافقم با این حرفت آدم باید بیشتر گوش بده تا حرف بزنه 

راهکارت خوب بود مرسی ❤️

چرا خب اما نمیدونستم چطور درونگرام ولی دوس ندارم زیاد کم حرف باشم یکی پیشم باشه حوصله اش سر میره😑

دقیقا منم حتی پرحرفم باشه طرف مقابلم پیش من یک نفر که باشه سکوت میکنه یا میره تو گوشیش 

😂😂😂  کاملا موافقم با این حرفت آدم باید بیشتر گوش بده تا حرف بزنه  راهکارت خوب بود مرس ...

بهتر بابا

کسیو دیدی وراج باشه و تک تک جملاتش گوهر باشه؟ ولی هرچی کم خرف دیدم اکثرا نمیگم‌همه با تعقل و سنجیده جمله میگن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
راستش من خیلی میترسم که توی جمع حرف بزنم دست خودمم نیس  با روانشناس هم مشورت کردم چند بار &nbs ...

ببین عزیزم ما پارسال یه تازه عروس اومد تو خانوادمون تحصیل کردست و قیافش هم بددد نیست،ولی چون دقیقا اینطوری هیچکس نمیره سمتش،من چون خودم خیلی ادم اجتماعی هستم ایشون خییییلی برام عجیبه،از اینکه کنارش بشینم به شدت حوصلم سرمیره،پس شمام هرچه زودتر برو پیش یه رواشناس خوب و پیگیر مشکلت باش چون در اینده بیشتر به مشکل میخوری و یه مرد همچین چیزی رو نهایت تا چن ماه تحمل میکنه،باید یاد بگیری با ترسات روبه رو بشی و اعتماد به نفست رو بالا ببری 

پر حرفی خوب نیس ولی بیش از حد کم حرف باشی هم میگن مغروره و خودشو میگیره و ...

اینقدر این حرف و راجب خودم شنیدم برام عادی شده ناراحت نمیشم اگه نشنوم تعجب میکنم  

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
ببین عزیزم ما پارسال یه تازه عروس اومد تو خانوادمون تحصیل کردست و قیافش هم بددد نیست،ولی چون دقیقا ا ...

منم کمتر کسی دوست داره کنارم بشینه و باهام حرف بزنه 

پیش روانشناس هم رفتم ولی کارساز نبوده. ظاهرا باید برم دوباره پیش یک روانشناس دیگه چون خودمم اذیت میشم از این اخلاقم 

منم کمتر کسی دوست داره کنارم بشینه و باهام حرف بزنه  پیش روانشناس هم رفتم ولی کارساز نبوده. ظا ...

عزیزم این از اخلاقت نیست همین که پی بردی که این ویژگیت اذیت کنندست یعنی شما خیلی خوش اخلاقی فقط نمیتونی بروز بدی بگرد یه روانشناس خوووب پیدا کن انشالله مشکلت حل میشه