2777
2789

همش برام سواله من برای برادرزاده ام جون میدما ولی باز مادرم بچه ی منو بیشتر دوست داره 

مادرشوهرمم همینطور بچه ی خواهرشوهرمو بیشتر دوست داره 

چرا واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرت اشتباهه مادر بزرگا بعضی از نوه ها براشون عزیزتره بچه کی باشه فرق نمیکنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
کلا پسرا تا قبل ازدواج دوست داشتنین  برای مادر بعد از اون هر چیزی که بهشون مربوط بشه رو دوست ند ...

مادرشوهر من فوق العاده خانوم مهربون و خوبیه گرچه بی عیب فقط خداست بچه ی منم خیلی دوست داره بنده خدا شاید من اشتباه میکنم

نه عزیزم اکثرا نوه پسریو بیشتر دوس دارن چون میگن از خونمونه😵‍💫

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀