2777
2789

سلام بستگی داره کراتین بر اثر چه چیزی بالا رفته باشه. اگه مزمن باشه یعنی به مرور زمان کراتین بالا میره حتما به دیالیز میرسه و مادام العمر باید دیالیز بشه کلیه. اما ممکنه بر اثر مسمومیت ، تصادف و بدنسازی و بارداری و .. یهو بالا بره که با چند جلسه دیالیز برمیگرده کلیه و ممکن هم هست برنگرده که باید ماددم العمر دیالیز رفت.

من اطلاعاتم درباره کلیه و دیالیز بالاست چون پدرم دیالیز میشد و الان فوت شده.

به این راحتیا زیر بار دیالیز نرید.

اول رژیم غذایی رو رعایت کنید. امپولهای کم خونی و نفروویت و ... هرچی دکتر نفرولوژی میده رو بخورید و ببینید پایین میاد یا نه. دیالیز در عمل خیلی سخت و طاقت فرساست. خدا سر کسی نیاره بااینکه خودش هرچی صلاح میدونه و قطعا چیزی بدون حکمت نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بستگی داره کراتین بر اثر چه چیزی بالا رفته باشه. اگه مزمن باشه یعنی به مرور زمان کراتین بالا می ...

سلام خدارحمت کنه پدرتون رو،ببخشید ازکجا متوجه مشکل کلیه شدین؟درد کلیه داشتن؟کدوم ناحیه درد کلیه هست؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
ممنون از راهنماییتون  میتونم بپرسم کدوم شهر بودین

تهرانم. کراتین چه کسی بالا رفته؟ تهران اگ هستید دکتر عالی داره. پدرم اولش رفت دکتر نفرولوژی سر کوچه مون که متاسفانه بدترش کرد کراتین از ۲ رفت به ۳ و نیم

سلام خدارحمت کنه پدرتون رو،ببخشید ازکجا متوجه مشکل کلیه شدین؟درد کلیه داشتن؟کدوم ناحیه درد کلیه هست؟

سلام ممنون.

کلیه تنها عضو بدن است که از کار افتادنش بی سرو صداست. مثل قلب نیست که درد بگیره.

فقط با ازمایش خون و سونوگرافی معلوم میشه. علاجشم فقط پیوند کلیه س. تا کلیه پیدا بشه دیالیز انجام میدن.

پدرم کراتینش ۱ بود در طی چهارسال رسید به ۴ و دیالیز شد. مشکل قلبی داشت نمیشد پیوند بزنه

سلام ممنون. کلیه تنها عضو بدن است که از کار افتادنش بی سرو صداست. مثل قلب نیست که درد بگیره. فقط ب ...

خدارحمتشون کمه من گاهی پهلوم ها دردمیکنه گاهی کمرم همش فوبیای کلیه دارم نمیدونم اصلا دردکلیه کجاست میادومیره

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
خدارحمتشون کمه من گاهی پهلوم ها دردمیکنه گاهی کمرم همش فوبیای کلیه دارم نمیدونم اصلا دردکلیه کجاست م ...

چرا یک دکتر نمیری تا خیالت راحت بشه؟ 

درد هم بگیره اواخرش ک دیگ از کار افتاده میگیره.

کلیه از کار بیفته خود آدم هم از زندگی میفته. به خدا سخته. یک روز در میان به بیمارستان رفتن. هرروز حال خرابی. هرروز بالای ۱۰ تا قرص. فامیل و خانواده احمق که با حرفاشون بیمار رو رنج میدن

چرا یک دکتر نمیری تا خیالت راحت بشه؟  درد هم بگیره اواخرش ک دیگ از کار افتاده میگیره. کلیه از ...

آره حتما بعدماه رمضون میرم بنویسه سونو,کلا چندوقته بدنم عجیب غریب شده مثل بیحسی بدن و نبض بدن واندامها که حتی ام ار ای سر هم رفتم اما معلوم نیست چیه

سلام بستگی داره کراتین بر اثر چه چیزی بالا رفته باشه. اگه مزمن باشه یعنی به مرور زمان کراتین بالا می ...

توروخدا اگه توسایتی بیا تایپکم 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12882326&slug=عکس-آزمایش-کراتین-کلیه-خواهش-میکنم-هرکس-که-از-کراتین-و-آزمایش-خوندن-سردرمیاره-بیاد-توتایپکم

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟