2777
2789
کوئیک اتومات البته آذر ثبتنام کردم من الان17درصد افزایش قیمت خورده طبق گفته شبکه خبر

اره افزایش داشتن 

ما ب نیت اینکه کسی سمت سایپا نمیاد و کوییک ار ارزونترژنشونه شرکت کردیم چون ماشین نداریم ولی قیمتش ۵۰تا ۶۰ تومن افزایش داره انگار پولمون جور نیست نمیتونیم بیاریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره افزایش داشتن  ما ب نیت اینکه کسی سمت سایپا نمیاد و کوییک ار ارزونترژنشونه شرکت کردیم چون م ...

دقیقا همین فکرشمارو خیلیا میکنن میبینی هرچی آدمه ریخته تو ثبتنام سایپا ارزششو نداره برید ایرانخودرو ثبتنام کنید یه ثبتنام یکساله انجام دادن برای تمام خوردروهای ایرانی کلا حساب وکالتی نهصد هزار نفر تایید شده فکرشو کن از11میلیون متقاضی

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
سه ماهه؟ وایسا سه ماهه تحویلت میدن نزدیک5ماهه پولشو واریز کردم قراربود3ماهه بدن ندادن که هیچ تازه ...

واقعا؟؟ قرعه کشی وقتی برای ما دراومد کوییک ۱۸۰تومن بود الان شده ۲۶۰اینا حالا قراره شهریور بدن🥲🥲

واقعا؟؟ قرعه کشی وقتی برای ما دراومد کوییک ۱۸۰تومن بود الان شده ۲۶۰اینا حالا قراره شهریور بدن🥲🥲

اره بابا گرون شده سفت بچسبیدش قیمیت بازارش شده550میلیون اتوماتش

خدایی سایپا چیه یه زمانیم500میلیون بنز میخریدن

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡