2777
2789
عنوان

تبخال تناسلی چیه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 39 پست
ممنون خدا کنه خوب بشه زود 

تازه ۹ ماهه ازدواج کردیم همه چی تو زندگیمون خیلی خوب بود یه دفعه از دیشب دوتاییمون انقدر شوکه شدیم که توی این دنیا نیستیم ترسیدیم شوهرم بچه دوست دارم دلم خیلی گرفته خونوادمم یه شهر دیگن حتی نمیتونم زنگ بزنم بهشون بگم چم شده

تازه ۹ ماهه ازدواج کردیم همه چی تو زندگیمون خیلی خوب بود یه دفعه از دیشب دوتاییمون انقدر شوکه شدیم ک ...

عزیزم انقدر چیز سختی نیست اروم باش زندایی منم بچه نداشت که گرفت ببین اون خیلی سخت گرفت در حدی که نمیتونست راه بره دکتر بهش گفته بود شوهرت کثیف بوده گرفتی:الانم یه دختر داره ۸سالشه عزیزم انشاالله خوب میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انقدر چیز سختی نیست اروم باش زندایی منم بچه نداشت که گرفت ببین اون خیلی سخت گرفت در حدی که نمی ...

مممنون عزیزم ایشالله که منم زود خوب شم اره منم دیروز نمیتونستم راه برم اما امروز بهتر شدم خیلی درد بدیه برام دعا کن زودتر تموم بشه

ببخشید انقدر سوال میپرسم . الان پماد میزنم و قرص میخورم ازشدن عفونت میاد همش میترسم بقیه جاهای بدنم ...

فکر نمیکنم منم نمیپوشیدم ولی یادم نیست عفونت بیاد. مخصوص تناسلی هست

دکتر معاینم کرد اره مطمینم کاملا علایمشو داشتم خیلی دردش وحشتناکه 

ربطی به حاملگی نداره

منم دارم بچه هم دارم اتفاقا زایمانمم طبیعی بود

فقط اگر موقع زایمان تبخال زده باشی سز میشی

ربطی به حاملگی نداره منم دارم بچه هم دارم اتفاقا زایمانمم طبیعی بود فقط اگر موقع زایمان تبخال زده ...

سلام. هر چند وقت یه بار عود میکنه؟ اینطوری باشه زندگیم مختل میشه آخه الان دستشویی نمیتونم برم 

سلام. هر چند وقت یه بار عود میکنه؟ اینطوری باشه زندگیم مختل میشه آخه الان دستشویی نمیتونم برم 

مث تبخال لبه هروقت بهت استرس وارد شه ممکنه عود کنه

انقد نگران نباش قرار نیس هروز هروز تبخال بزنی

پماد بمال روش خیلی زیاد بعد سه چهار روز از سوزش و خارش میوفته دوروز بعدشم کلن خوب میشی

من اخرین بار دو ونیم سال پیش زدم دفعه قبلشم شیش سال پیش بود

دیگه الان که میدونی مبتلا هستی همینکه حس کردی داره عود میکنه سریع پمادتو شروع کن اصلا دیگه انقد مثل اینبار سخت نیس

غصه نخور بار اول قبول دارم هم خیلی زیاد میزنه هم خیلی درد داره‌بعدا دستت میاد راحت تره خیلی

نمیدونم بخدا. موقع رابطه از اب دهانش برای روان کننده استفاده  کرد و حالا من اون قسمت بدنم پر تب ...

عزیزم شما وقتی همسرتون تبخالش فعال بود و زخمش هنوز بود رابطه داشتید ؟ممکنه درخواستم قبول کنید سوال ازتون داشتم